Publicitat
Política · 12 de Juny de 2016. 17:52h.

Vila creu que el pacte de CDC amb la CUP “pot acabar en resultat de mort”

"He fet saber a Xavier Trias que pot comptar amb mi per plantejar una alternativa a Ada Colau"

Vila creu que el pacte de CDC amb la CUP “pot acabar en resultat de mort”

Santi Vila en una imatge d'arxiu

El conseller de Cultura, Santi Vila, ha alertat del perill pel seu partit d’acabar sent vinculats amb la CUP. “Si el ciutadà ens percep molt propers a la CUP, tenim una sagnia imperceptible però constant que ens debilita i pot acabar en resultat de mort, ha afirmat en una entrevista a COPE Catalunya.

Vila aposta per "marcar perfil propi perquè Convergència sigui identificada com el partit que defensa un model de societat meritocràtic, que creu en l'economia de mercat, en la cultura de l'esforç, que li agrada que els empresaris guanyin diners i que, per tant, tot aquest papanatisme de la internacional progressista i assembleària no forma part del nostre ideari de societat" .

El titular de Cultura creu que el futur de CDC passa per ser "molt més que independentista" i aposta per "tornar als orígens, per tornar a connectar amb la centralitat del país i tornar  a ser una opció majoritària". Sobre si li agradaria ser candidat a l'alcaldia de Barcelona, Vila es mostra disposat, tot i que explica que "ara és precipitat,  perquè encara no és el moment". "He fet saber a Xavier Trias que pot comptar amb mi per plantejar una alternativa a Ada Colau, ja que la ciutat de Barcelona es mereix un projecte diferent i que pot ser millor", ha reblat. 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Convergent de pro, Maresme, 12/06/2016 - 22:37

Teníem un gran president però ens ha fotut en un merder de pebrots, tenim un secretari de desorganització, teníem un desastre de secretari general (rull) i les bases avisant, però ells des del pedestal de bcn a la seva, això sí, amb els palmeros xupa cadires aplaudint. Malament anem a CDC..

#10 Pepon, Bcn , 12/06/2016 - 22:15

Vila, tú partido se lo han cargado las mentes privilegiadas del Rull, Turull, Más, Homs... Y no será que no os avisó el amigo Durán...
Ahora ya es demasiado tarde, princesa... que cantaba el Sabina.
Te acuerdas como reía el Rull en la rueda de prensa sobre el fin de CIU? Pues ese es el nivel...

#9 Carlos Gomez, Bcn, 12/06/2016 - 21:56

Son els seus malcriats amants, nomes seus.
Tenien que haverlos demanat el certificat d´idoneitat i de bona conducta avans de enllitrase amb ells i haver.ho fet amb separacio de bens.
Les orgies antinatura sempre acaben malament.
Despres de tanta astucia gallinacea ara toca aterrar.
Ajo i agua.

#8 Federica, Barcelon, 12/06/2016 - 21:12

Aleshores què hi fas dins el Givern ? El que dius està molt bé, pero no d'adiu amb el que fas. És molt cínic cagar-se amb la CUP mentre s'està comodament instalat al Govern

#7 QUI US HA PORTAT, FINS AQUI?, Barcelona, 12/06/2016 - 20:25

Esteu en mans de la CUP
Esteu en mams de ERC

Vosaltres solets us heu fican en el forat
I TOTHOM CALLA
esteu alluernats?

NO S'HI VAL CULPAL ALS ALTRES