Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2013. 12:06h.

Vila d'Abadal: "CiU s’està dessagnant"

"Les propostes neixen i moren i en surten d’altres”

Vila d'Abadal: "CiU s’està dessagnant"

Vila d'Abadal

L’alcalde de Vic i president de l’AMI, Josep Maria Vila d’Abadal, no veu futur a la federació de CiU tal com existeix ara: “el problema és que l’estan dessagnant. CiU és una proposta que ha anat molt bé a Catalunya però les propostes neixen i moren i en surten d’altres”. En declaracions a La Xarxa de Comunicació Local, considera que les tensions internes “treuen fiabilitat al president Mas” i insta Josep Antoni Duran i Lleida, líder d’UDC, a “fer un gir”.

Aquest és l’últim mandat de Josep Maria Vila d’Abadal com a alcalde de Vic i ha confirmat que al 2015 no serà cap de llista. Posa damunt la taula el nom d’Anna Erra, actual tinent d’alcalde i regidora d’Educació, com a alcaldable de CiU a la capital d’Osona: “seria una gran alcaldessa. Als ciutadans els pot agradar molt aquesta proposta”.

Sobre el seu futur, té clar que no tornarà a Unió Democràtica ni a cap partit polític: “El final va ser molt dur i em vaig sentir molt sol”. Josep Maria Vila d’Abadal es pregunta on estan els crítics d’Unió: “no els sento”. I envia un missatge directe a Josep Antoni Duran i Lleida: “Deixa de treballar per Espanya i per l’encaix. Ho has provat 30 anys i no te n’has sortit”.

Vila d’Abadal proposa una candidatura de la societat civil a les eleccions europees. L’ha batejat com la llista de la Via Catalana integrada només per gent de la societat civil. Preguntat sobre si la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, seria una bona candidata a encapçalar aquesta llista, Vila d’Abadal reconeix que en seria “un bon exemple”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Santiago, Vic, 10/10/2013 - 17:56

En Vila d'Abadal és un oportunista i un senyoret de bona família. Exerceix d'alcalde de Vic des de Barcelona. Ha contribuit com ningú a trencar i dinamitar CiU. Ara contempla la seva obra.

#5 BEJOTA, BCN, 10/10/2013 - 15:52

La Caixa da orden a las sucursales de controlar las salidas de depósitos motivadas por el independentismo catalán.

N.B.SR. MAS :LA DARRERA PARAULA LA TÉ EL SR. FEINÉ.(JA SAP QUE UNA GRAND PART DEL ACTIUS ESTÁN A LA RESTA DE L'ESTAT.

#4 Flint, BCN, 10/10/2013 - 14:20

Vila d?Abadal buscando un puesto en ERC... y la culpa de todo dice que es de Duran. Duran es la esencia más pura de lo que fue CIU...

#3 Tom, bcn, 10/10/2013 - 14:20

M'alegro i m'alegro, sóc funcionari i com jo molts i molts hem decidit votar altres partits que no ens perjudiquin tant. Polítics, aneu en compte i mesureu bé les vostres relacions amb lo públic, estem parlant de centenars de milers de vots. Potser no ens manifestarem molt però sabem esperar

#3.1 Estel, Lleida, 10/10/2013 - 15:16

Estic amb tu, Tom. Arrabassant impunement la paga extra dels funcionaris, han fet perdre poder adquisitiu a milers i milers de famílies catalanes, la qual cosa ha perjudicatel comerç i la indústria,, perquè s'ha perdut molta capacitat de consum. Espero que ho paguin a totes les eleccions.

#2 Ramon, Cardona, 10/10/2013 - 13:37

CiU d'està dessagnant i les rates abandonen el barco. Hi ha famílies que sempre estan manant, tant en la república, com en la dictadura, com en la democràcia: per exemple... els Vila d'Abadal. Canvien de camisa cada vegada que convé.