Política · 10 de Maig de 2010. 15:15h.

Vila d'Abadal es fa enrere per "lleialtat a Duran"

L'alcalde de Vic seguirà formant part de la direcció d'UDC tot i retreure la seva posició en les llistes

Vila d'Abadal es fa enrere per "lleialtat a Duran"

Duran i Vila d'Abadal, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, seguirà formant part del comitè de govern d'UDC, però continua pensant que hauria d'ocupar un lloc més elevat en les llistes de CiU. Duran i Lleida i Vila d'Abadal s'han reunit per tancar la polèmica generada quan l'alcalde de Vic va amenaçar amb sortir de la direcció d'UDC perquè teòricament ha d'ocupar el número dotze de la llista de CiU per Barcelona.

En un comunicat, Vila d'Abadal ha indicat que accepta continuar dins el comitè de govern "per responsabilitat, per lleialtat a Duran i per estima a UDC i a Catalunya", però es reafirma en els motius de la seva queixa i creu que les llistes les han de formar "persones compromeses i amb vocació de servei".

En roda de premsa, el secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha apuntat que el propi Duran ha explicat durant la reunió del comitè de govern que havia parlat amb Vila d'Abadal a primera hora d'aquest matí. Durant la conversa, l'alcalde de Vic ha acceptat continuar formant part de la direcció del partit i anar en el número de la llista que el partit li reservi, però també ha deixat clar que "segueix tenint la posició que ell ha d'anar en un lloc més avançat" en les llistes. Pelegrí ha assegurat que la reunió s'ha produït en un clima "cordial".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 regeneració, osona, 10/05/2010 - 18:36

Això de quedar-se censa sou "extra" es el que l´hi a fet fer marxe enrera

#1 Tonet, bcn, 10/05/2010 - 17:56

Si heu de retractar-vos des seguida, es pot saber perquè feu aquestes ?espantas??, si esteu a la direcció del partit, queixeu-vos allí i no distraieu al personal ,home!!!.