Política · 24 de Gener de 2013. 18:58h.

Vila d'Abadal: "Fa temps que els de la CUP no els entenc"

El president de l'Associació de Municipis per la Independència adverteix que "hem d'anar junts"

El president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d'Abadal, ha analitzat la votació que es va realitzar ahir al Parlament i que es va concretar amb l'aprovació de la Declaració de Sobirania.

L'alcalde de Vic, al programa Per llogar-hi cadires, que presenta Marta Polo a Canal Català, ha remarcat que "no puc entendre" el vot de segons quins partits.

En aquest sentit, Vila d'Abadal ha afegit que "que no votin a favor d'una declaració de sobirania del poble català, gent que són catalans, que són socialistes catalans, no ho puc entendre".

Tot seguit ha reblat que "els de la CUP fa temps que no els entenc", en referència als dos vots en blanc dels diputats d'aquesta formació.

El màxim dirigent de l'AMI ha afegit que ara "hem de jugar unitat del poble de Catalunya, a favor del projecte, clarament". Malgrat acceptar "les especificitats de cadascú" i que "tothom té dret a pensar diferent", Vila d'Abadal ha conclòs que "en aquest moment no hi tenim dret, hem d'anar junts".

Vila d'Abadal, durant el programa
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#15 angel, cataluÑa no e ecspaÑa, 25/01/2013 - 21:58

La CUPP vol els Païssos Catalans amb València i Balears amb majories del PP.

#14 Gromenauer, Carcelona, 25/01/2013 - 20:39

Sí, ell sempre s'ha entès millor amb la PxC i amb l'Anglada. La cabra tira a la muntanya.

#13 Jordi del Poble-sec, bcn, 25/01/2013 - 16:53

El que no s'enten és per que CIU va votar en contra de la proposta de la CUP. Podien haver votar a favor de totes dues i no ho van fer. Ens ho pot explicar algú?

#12 Àngel, Barcelona, 25/01/2013 - 12:39

Jo els vaig votar i tampoc. No tornarà a passar!

#11 ramon, barcelona-c, 25/01/2013 - 11:24

Sense dubtar de la bona fè dels de la CUP , reflecteixen el fons de la realitat político social de CAT, te una component important de somíatruites.Aquesta bona gent son anarquistes actuals una actitud política que no ha merescut l'interés de quasi cap pais del mon i que en el passat va ser violenta