Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2014. 09:53h.

Vila insta ERC a “recuperar la sensatesa”

El conseller diu que “la il·lusió que ha generat el procés sobiranista” ha permès superar les retallades

Vila insta ERC a “recuperar la sensatesa”

Santi Vila

El conseller Santi Vila, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha instat ERC a facilitar l’aprovació dels pressupostos i els hi ha advertit que “l’ambició nacional ha de ser compatible amb fer funcionar allò quotidià”.” Si la política vol recuperar la credibilitat, s'ha de recuperar la sensatesa en aquestes petites coses”, ha afegit. Vila veu "difícil de compendre" l'oposició d'ERC als pressupostos.

D’altra banda, ha considerat que el procés sobiranista ha permès superar les retallades. "Algú imagina que podríem resistir un ajustament de 6.000 milions des del 2010, amb els sacrificis que hem demanat, si no haguéssim tingut un teixit social molt fort i l'esperança i il·lusió que ha generat el procés sobiranista?", s'ha preguntat.

Finalment, el conseller ha explicat que “Mas-Colell està intentant trobar solucions a les noves condicions que planteja el projecte de BCN World”. També ha augurat que “l’any 2015 és molt interessant políticament i la intransigència de Rajoy s'acabarà”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 ramon, barcelona-c, 18/12/2014 - 00:51

Potser si que era mes divertida l'epoca del tripartit .
Sr Conseller podrían publicar cada mes les xifres d'usuaris del VAO meridiana ? i també el cost de manteniment ? i també l'us del autobusos llançadora entre Bcn i el Vallés ? i de passada que costaría enderrocar-ho ? aixó serà un mort .

#12 La pedra filosofal, Girona, 15/12/2014 - 20:46

Te raó el noi aquest, a mi sols veure l'estelada ja m'ha curat les hemorroides, és que serveix per tot aquest invent tan bonic amb l'estel groc o blau segons el dia. Si tens visita mèdica per l'any vinent, doncs apa, a mirar l'estelada nanus!

#10 Neferu, Barcelona, 15/12/2014 - 17:45

Y, cómo va a recuperar nadie algo que nunca tuvo, algo que no está en sus genes? Es como pedirle a un manzano que nos dé melones sin haberlo injertado, bueno, en este caso, sin haberle hecho un transplante de células cerebrales. Imposible

#9 BEJOTA, BCN, 15/12/2014 - 13:16

Financial Times alerta de la preocupació dels inversors immobiliaris internacionals a l'hora de prendre posicions a Catalunya. "El problema amb Catalunya està perjudicant molt al mercat, especialment al català",

#8 Pablo, Madrid, 15/12/2014 - 12:58

¡Qué caradura! Y lo dice sin ninguna verguenza torera. Lo que viene a decir es qué menos mal que al pueblo le han dado estelada, trapo que ha servido para tapar todas las barbaridades que han hecho y con ello salvar su culito....que verguenza!!!!