Política · 21 d'Abril de 2017. 09:26h.

Vila veu una "especulació lògica" parlar del fracàs del procés

El conseller al·lega que “és molt diferent” el que es diu en públic i el que es diu en privat

Vila veu una "especulació lògica" parlar del fracàs del procés

El conseller de Cultura, Santi Vila, en una entrevista a Els Matins de Tv3, s’ha referit a la conversa gravada al secretari d’organització del PDECAT, David Bonvehí i ho ha considerat “lamentable, injust, pobre des del punt de vista moral”.

El conseller ha al·legat que “és molt diferent el registre amb que parlem en una conversa desenfadada en privat que no l’exigència que hem de tenir quan ens expressem públicament”. “En l’àmbit privat és evident que pots incorporar matisos, que pots plantejar hipòtesis que plantejades en  veu alta pot semblar una frivolitat i que en privat són especulacions lògiques i inevitables”, ha afirmat.

Vila ha lamentat que “David Bonvehí va ser víctima d’una situació injusta, perquè és una persona extraordinària, molt sòlida i que té l’encàrrec del partit de garantir que en clau partidista el PDECAT ocupi un paper hegemònic i si pot ser central en la política catalana”. “No ho sé si ho va gravar ERC, en tot cas ho va gravar una persona amb noms i cognoms i aquesta persona és molt pobre des del punt de vista moral”, ha afegit.

D’altra banda, ha expressat el seu “regust agredolç” per la dotació econòmica dels Pressupostos destinada a Cultura. Vila ha celebrat que aquesta vegada no disminueixi però ha reconegut que “s’han quedat curts”. "Vam demanar una cinquentena de milions i 'shan quedat en la meitat", ha recordat.

11 Comentaris

Publicitat
#9 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 21/04/2017 - 13:37

Algu dubta que aquest home sera el candidat del sindicat del crim a les uniques eleccions que es convocaran, obviament autonomiques ?

Es l´unic que tenen minimament decent per trencar amb tota la ronya acumulada despres de tants decenis de roindat moral i corrupcio patriotica i tornar a la seva llera natural

#8 Grauero, Gurugú, 21/04/2017 - 12:07

Vila ve una "especulación lógica" hablar del fracaso del proceso
Y darlo por exito no¿

#7 Kropotkin, Vic, 21/04/2017 - 12:07

Mas que una "especulacion logica" you lo veo como una "realidad ostensible"... Jua, jua, jua,...

#6 TELAMARINERA, Vilanova, 21/04/2017 - 12:04

Es evidente, en mi criterio que no es un fracaso. Pero, también lo es, que no es un éxito. Y que ha generado una quiebra en la tolerancia habida en los último 40 años.

#5 jara, Madrid, 21/04/2017 - 11:00

Ningún Estado se ha secesionado de otro cuya constitución se declarara indivisible sin guerra por medio. Incluso los países más democráticos del mundo son indivisibles salvo reforma entre TODOS sus ciudadanos. Aquí tenéis todos los países del mundo con su artículo de indivisibilidad (incluida Suiza, Alemania, EEUU...) ? https://goo.gl/lyD