Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2020. 16:05h.

Vilallonga evita acarnissar-se

L'exconsellera de Cultura diu que “som peces d'un tauler d'escacs”

Vilallonga evita acarnissar-se

Mariàngela Vilallonga

L'exconsellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha atribuït el seu cessament a “moviments estratègics” propis de la política, però no ha volgut detallar a quina estratègia pot respondre la seva sortida del govern de Quim Torra. “Som peces d'un tauler d'escacs”, ha dit en una entrevista al 'Preguntes Freqüents' de TV3.

Vilallonga ha negat sentir-se una “víctima col·lateral” de la guerra entre el PDECAT i Junts per Catalunya i ha insistit en què “això és política”. “La política es basa justament en això: en sorprendre, en fer estratègies, en jugar cap aquí i cap allà. I aquesta vegada tocava fer el que s'ha fet”, ha manifestat.

“Som en un tauler d'escacs i ara mous una peça i ara mous una altra. I ara la peça que tocava moure era aquesta. No crec que hàgim de buscar més causes. No cal saber-ho tot”, ha afirmat l'exconsellera de Cultura.

Preguntada sobre el per què del seu cessament, Mariàngela Vilallonga ha relatat que el gabinet del president del Govern, Quim Torra, va citar-la al Palau de la Generalitat per comunicar-li el seu cessament. “Vam tenir una conversa franca, clara, directa que quedarà entre ell i jo”, ha dit l'exconsellera, alhora que ha manifestat que “ara hi ha d'haver discreció i prudència”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Eric, Barcelona, 06/09/2020 - 23:32

Tapa tapa, que si parlo no mendollen ,i no podre anar a la peluquería i els.diumenges sense xampany frances .
Pero aquesta gent nomes pensen amb ells,i no pel poble .i els indeps cecs com un ramat de bens sense cap duro ..la major presa de pel de la historia,que vingui un psiquiatra i ho analitzi,cas unic en el mon
Els borregos darrera dela burgeso

#5 Marcial, Santa Coloma, 06/09/2020 - 21:50

Se dejó matar la dama para salvar al rey. Jaque mate Mariangela.

#4 EL AVI EMPRENYAT DE CARDEDEU ... ARA LE ALEGRO SEA EX-CONSELLERA POR BEBER CHAMPANNE FRANCES i no CAVA CATALÀ , QUIM TORRA MANDALA ENSEGUIDA A LA AMBAIXADA DE CATALUNYA A FRANÇA , ES DONDE DEBE ESTAR, 06/09/2020 - 21:01

QUIM TORRA Con aquesta EX-CONSELLERA LI AGRADA TAN I TAN EL CHAMPANE FRANCES DE 45 EUROS LA BOTELLA i no veu CAVA CATALÀ .. PRESIDENT TORRA .. Mandala de seguida A LA AMBAIXADA DE CATALUNYA A FRANÇA ..La aras muy feliz ja ja ALLI PODRA BEBER MUCHO CHAMPANNE FRANCES TOTS ELS DIAS .

#3 Benet, Barcelona, 06/09/2020 - 19:56

Aquesta ja te clar que per mantenir l'abultat pressupost que dedica a la perruqueria ha d'assumir benevolament la seva expulsió per poder col.locar.la en un altre catau-corrupte que li buscaran com a compensació i fins i tot mantenint-li el seu inmerescut salari. Tots els pobres lazis saben que la menjadora requereix obeir i callar

#3.1 Blas de Pedo, Bcn, 06/09/2020 - 21:47

I el abultat pressupost que es malgasta amb miseries humanes com tu,crec que tampoc és just.

#3.2 Paco, Cornellá, 07/09/2020 - 08:21

Blas de Rotonda sigue con lo suyo, insultando. El mundo es muy grande. Piérdete chaval.

#2 Marti, Palafrugell, 06/09/2020 - 19:52

Amb perdó: les dones haurien de donar-se compte de que a partir de una determinada edat els cabells llargs els hi resultan fatal.