Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2012. 11:30h.

Villarejo critica la política "franquista" de Puig

L'exfiscal anticorrupció creu que els aldarulls de la vaga general són "fets aïllats"

Villarejo critica la política "franquista" de Puig

Villarejo, en una foto d\'arxiu

L'exfiscal anticorrupció, Carlos Jimenez Villarejo, ha qualificat de "franquista" la política d'ordre públic del conseller d'Interior, Felip Puig, durant un acte a la plaça de Catalunya per protestar contra la decisió judicial d'empresonar dos dels detinguts pels greus altercats de la vaga general, que ja porten 18 dies en situació de presó provisional.

Segons informa El Mundo, Jiménez Villarejo també ha manifestat que "les ordres arriben de Wall Street i Brussel·les i aquí ningú no els ha perseguit -ha dit, referint-se als banquers-, però en canvi sí que es persegueix als qui tallen el trànsit, s'enfronten a les forces de la llei i cremen contenidors", ha denunciat, tot demanant "que es posi fi" a una actitud "franquista" d'ordre públic davant uns incidents que, segons ell, van ser "fets aïllats".

Entre crits de "Puig dimissió", critiques al president Artur Mas i al ministre de l'Interior, Jorge Ferandez Diaz, per voler endurir el Codi Penal, Villarejo veu "preocupant" la interlocutòria del jutge que, fa escassos dies, decretava que els dos empresonats havien de continuar estant-ho perquè no participessin en futurs incidents, en cas de donar el primer de Maig o en la cimera de líders del Banc Central Europeu que tindrà lloc a Barcelona d'aquí a dues setmanes.

"El jutge ja prediu així de manera infundada que es produiran actes vandàlics", ha lamentat l'exfiscal, que ha considerat que "els vàndals són els que assistiran a aquesta cimera", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#21 Toti, badalona, 17/04/2012 - 15:08

A demás de exfirmador de penas de muerte,es filocomunistapapanatapijoprogreecologista y MARICÓN DEL CULO TOTAL

#20 calvin, 20, 16/04/2012 - 13:51

Aquest paio és un poca-vergonya, això ho diu perquè no li han trencat cap vidre de cap negoci seu.ni li han trencat la cara com a aquell pobre de l'estació de Sants.
Puig, no abaixis la guàrdia, que els comunistes van per nosaltres......
Visca Felip Puig i visca els Mossos

#19 Beto, Barcelona , 16/04/2012 - 12:46

El tiet de na Trindad Gimenez que varem patir com a ministre hauria d'haver evolucionat , oblidar la dictadura del ploretariado i tornar -se demòcrata.En Felip Puig es un magnific Conseller que procura assegura-nos que poguem fer us lliurament dels nostres drets democratics .

#18 Andreu, Barcelona, 15/04/2012 - 23:46

Osti Tu! Quants "lectors" franquistes que teniu... Va de retro...!!

#18.1 veintiuno, Barcelona, 16/04/2012 - 14:04

VADE RETRO O VA DE RETRO? És a dir, que aquest home va de retro? XDDD

#18.2 Andreu, Barcelona, 16/04/2012 - 15:53

I tu 21 de neofatxa global??

#17 moixó, tarragona, 15/04/2012 - 23:37

Comentario plenamente acertado,pues así como los nacionalistas vascos son los últimos carlistas, los nacionalistas catalanes son los ultimos falangistas.Me refiero, obviamente a la ideología, no a los anecdóticos aspectos externos

#17.1 VIOLETA, LINYOLA, 16/04/2012 - 10:50

EL NACIONALISME CATALÀ I EL NACIONALISME BASC NO S'ASSEMBLEN EN RES. ELS QUE SON CALCATS SON EL NACIONALISME ESOANYOL I EL NACIONALISME BASC. NO OBLIDIS QUE EL CONCERT ECONÒMIC BASC I NAVARRÉS ES FONAMENTEN EN LA SEVA FIDELITAT AL COP D'ESTAT DE FRANCO. TOT EL CONTRARI DEL CAS CATALÀ.