Publicitat
Política · 11 de Gener de 2022. 16:21h.

Villarejo ressuscita la pista de l’imam de Ripoll

Assegura que el CNI volia fer “un petit ensurt a Catalunya”

Villarejo ressuscita la pista de l’imam de Ripoll

L'excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo, en una nova sessió del judici pel cas Tàndem, ha assegurat que el CNI volia fer "un petit ensurt a Catalunya", però "va calcular malament les conseqüències" amb l'atemptat de l'agost del 2017 a Barcelona i Cambrils.

"Jo he seguit treballant amb el CNI fins l'últim dia. Vaig estar treballant amb ells per intentar arreglar l'embolic del famós atemptat de l'imam de Ripoll, que al final va ser un error greu del senyor Sanz Roldán, que va calcular malament les conseqüències per fer-li un petit ensurt a Catalunya”, ha afirmat.

Fa un any, Villarejo ja havia explicat que una font molt important havia alertat del risc de l'atemptat, però que no va ser considerada fiable. Segons Villarejo, sí que hi havia relació entre l'imam de Ripoll i el CNI abans dels atemptats de Barcelona i Cambrils, i el van deixar fer.

L'excomissari ha assegurat que ell mateix va seguir al Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) fins l'últim dia per "intentar arreglar l'error" de l'exdirector d'aquest organisme Félix Sanz Roldán.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#23 Oriolgután, Marbella, 12/01/2022 - 10:09

Ante una acusación sin pruebas de un corrupto en principio no hay que dar explicaciones. Sí Peque Aragonés quiere demandar al Estado está en su derecho y ya dirá la Justicia sí esa demanda tiene alguna base. Es curioso que en el Procés de los mil años todas sus argumentos estén basados en mentiras y engaños.

#22 JOSEP , ADA COLAU i CNI =17-A , 12/01/2022 - 10:08

Me pregunto si los del CNI , dirian a ADA COLAU , Alcaldessa de Barcelona .No tuviera SEGURA LA RAMBLA DE BARCELONA .ADA COLAU al no tener bien Segura las Ramblas . AJUDO HUBIERAN LAS VICTIMAS que hubieron .ADA COLAU Tiene en su consiencia els morts del 17-A DEL 2017 ,Por no haber tenido SEGURAS LAS RAMBLAS DE BARCELONA

#21 Pere que tomba, Gibraltar, 12/01/2022 - 09:33

Veient lo de la Zona Especial Norte, sorprèn a algú? Els dependentistes heu de donar moltes explicacions, el vostre silenci clama al cel en aquest tema.

#20 Las cloacas anticatalanas, Barna, 12/01/2022 - 09:25

"Nos hemos cargado su Sanidad", "el fiscal nos lo afina", "inventamos cuentas falsas de Trias y Mas en Suiza", "montamos grandes operaciones antiterroristas contra independentistas sin ninguna prueba", "inventamos falsos relatos de sedición", "negamos la relación CNI con el iman de Ripoll", tú quieres ser dependiente de ese estado ?

#20.1 Decebut, bcn (tbn), 13/01/2022 - 17:20

"Nos hemos cargado la sanidad" es referia al sistema de consorcis sanitaris i d'adjudicacions. Allò que en la mateixa època denunciava en Fachín a"Cafè amb llet".

#19 Oriol, BCN, 12/01/2022 - 09:12

El Villarejo no té gaire credibilitat, però els mitjans generalistes espanyols estan fent tot el possible perquè la notícia no es difongui. En aquests moments ni tan sols no apareix en portada en el digital del País. Fins i tot si no és veritat, la falta de transparència és evident, i és patètica.