Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2021. 18:54h.

Vinculen una plataforma antiColau a Junts

“Per contactar de forma legal amb Barcelona és Imparable has d’escriure a JxCat”

Vinculen una plataforma antiColau a Junts

(foto: gerardesteva.cat)

La plataforma Barcelona és Imparable, crítica amb la gestió d’Ada Colau, tindria vincles amb Junts, segons ha denunciat l’usuària de twitter @DianaFT88 en un extens fil a l’esmentada xarxa social “gràcies a un error en el seu web”.En aquest sentit assenyala que darrera l’esmentada plataforma hi hauria Gerard Esteva, “qui és, ni més ni menys, el president de la @UFECcat”. “Esteva és un vell conegut del politiqueig català. S'ha focalitzat en el tema dels esports per poder fer-se un nom. Sempre s'ha mogut cap on hi ha el poder (clàssic de la sociovergència), però els últims anys ha sonat molt el dins de l’entorn convergent, concretament del PDeCat!”, explica.

També que la plataforma s’ha gastat més de 4.000 euros en publicitat a Facebook i Instagram en “només 7 dies” i “4.000 euros” més a twitter.  “La publicitat en exteriors també és impressionant, porten tota una setmana amb BCN encartellada amb els seus cartells”, denuncia, a més de calcular que el cost ha estat d’uns “3.600 euros”.

“Per tant, han fet una despesa del voltant d'uns 12.000 euros, sense comptar el disseny web, merchandising, cartells en portals, etc. Això, evidentment, no és una plataforma ciutadana, sinó que darrera hi ha algú amb molts diners i interessos”, indica.

“Penso que @bcnesimparable no és pas una 'plataforma ciutadana'. D'on han tret 12.000 euros? Per què té tantes vinculacions amb el món convergent? Mirant la seva web em trobo amb un petit ‘detallet’ que m'acabarà de confirmar les sospites…”.

“Feu clic a l’email que enllacen i us sorprendreu: l'email real és info@juntsxcatolot.cat. És a dir: per contactar de forma legal amb @bcnesimparable has d’escriure a Junts per Catalunya d’Olot”, assegura.

“Just l’endemà de que es presentés BCN és imparable (el 6 d’octubre), Elsa Artadi va fer una conferència on s’erigia l’alternativa a Colau pel 2023 (el 7 d’octubre)”, recorda.

Per la seva banda, Barcelona és Imparable replica que “som una plataforma ciutadana, cívica i transversal, que aplega a més de 100 entitats i més de 2000 persones, darrera la qual no hi ha cap partit polític. Som gent Barcelona, i a la nostra web no hi trobareu cap referència ni mail de cap partit, d’enlloc, ho podeu comprovar”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ojotuerto, Calafell.TAB, 21/10/2021 - 09:15

Otro burgués que no tiene dónde ganar 80.000 al año. Jajaj y se quiere mantener siempre en la Decadencia de Catalunya. Jajajaj Deca Deca Deca denciia. Jajaja en una Tabarnia libre el ascensor social por méritos y conocimientos estará garantizado en su Estatuto de Autonomía. En la vieja catalunya los feudos se mantienen. Visca Tabarnia Libre!!!

#3 Pepe, Barcelona, 21/10/2021 - 00:10

Tenint en compte que Gerard Esteva està casat amb una Costafreda (família ex-Panrico), ja sabem d’on deuen sortir els diners per la campanya.

#2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 20/10/2021 - 22:36

Al César lo que es del César. Hay que reconocer que la pequeña de los Esteso tiene el don poco común: ha sido capaz de unir a todo quisqui en Barcelona gracias a su "impecable" gestión transversal y cuquiprogre. Hace años que no visito Cataluña pero las informaciones que me llegan de amistades que dejé en Barcelona son pésimas.

#1 Very, V, 20/10/2021 - 21:09

Por si no estaba bastante claro ya....