Publicitat
Política · 21 de Gener de 2019. 14:40h.

Violència taxista

Destrossen dos vehicles VTC

Violència taxista

Els taxistes han atacat un cotxe VTC amb passatgers coincidint amb el tall que han portat a terme aquest matí a la Ronda Litoral. El vehicle atacat ha rebut cops de peu, li han trencat un vidre de darrere i la lluneta i li han punxat les quatre rodes.

El conductor del vehicle ha explicat a TV3 que "quan han vist el cotxe s'han posat a cridar 'a per ell, a per ell', han començat a destrossar el cotxe i han intentat bolcar-lo. Dos dels taxistes els han aturat però la veritat és que volien treure'm del vehicle per pegar-me, per linxar-me".

Un altre conductor d'una furgoneta amb llicència VTC, que no portava passatgers, ha explicat a la televisió pública que "han pegat puntades al vehicle i m'han punxat dues rodes".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Alfons Maristany, BCN, 22/01/2019 - 08:44

La solución es la ley.
SE detiene a los que causan daños y se les mete en la carcel.
Con unos pocos en prisón se acaba la ciudad sin ley

#10 Calígula, Girona (España), 21/01/2019 - 19:59

Ya me he dado de alta en Cabify, no pienso coger un taxi mas en mi vida, se acabó tener que explicarle al pakistani de turno donde esta la calle a la quiero ir, se acabo ir con las ventanas abiertas y sin aire acondicionado, se acabó soportar la música a todo taco, se acabó soportar las brusquedades de malos conductores, se acabó, se acabó...

#9 Kropotkin, Vic, 21/01/2019 - 18:07

Como progresistas, feministas y de izquierdas, se deben de estar defendiendo del fascismo que nos acosa... Jua, jua, jua,...

#8 Sergi , Barcelona, 21/01/2019 - 17:24

En la prensa internacional ya sale: "Barcelona ciudad sin Ley" venga taxistas y demas violentos seguir asi y ya no levantaremos cabeza ni en 50 años. Y mientras tanto nuestros maravillosos gobernantes mirando hacia otro lado.

#7 Les lleis del mercat, Bcn, 21/01/2019 - 16:44

No fora millolr que els taxistes reconeixèssin que el seu servei és força inferior al dels que ataquen?, Al segle XXI no té lógica pujar a un taxi sense saber quant et costarà el viatge, si hauràs de suportar radio teletaxi o viatjar amb un paio que duu samarreta suada i pantalons curts. Que obrin el ulls!

#7.1 Sergi , Barcelona, 21/01/2019 - 17:26

Por eso los atacan porque dan un servicio mucho mejor en todos los aspectos incluido el precio y claro, la mafia no quiere competencia. Es como si tu tienes un negocio y al lado ponen uno que lo hace mucho mejor y tu solucion mafiosa es ir a destrozarlo.