Experts i intel·lectuals participaran en l'elaboració del nou programa electoral d'ERC

Vip's amb Esquerra

López Casasnovas, en una imatge d'arxiu

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) comença aquest divendres a Núria l'elaboració del nou programa electoral amb quatre ponències en les quals participaran diferents experts i intel·lectuals. Posteriorment, Joan Puigcercós serà proclamat candidat d'Esquerra a la Generalitat per a les eleccions al Parlament de la tardor de 2010.

En la primera ponència, titulada Respostes a la crisi, hi participaran Guillem López-Casasnovas, Ramon Ollé i Muriel Casals. López-Casanovas és doctor en Economia per la Universitat de Nova York i catedràtic d'Economia de la UPF. Des de febrer de 2005, l'economista balear és conseller del Banc d'Espanya.

Ramon Ollé, per la seva banda, és director d'estratègia de Grey i especialista en branding. Casals és professora titular de Fonament de les Anàlisis Econòmiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i vicerectora de Relacions Exteriors i Cooperació Interuniversitària de la UAB.

Les noves esquerres és el nom de la segona ponència. Intervendran Jordi Sánchez, politòleg i director de la Fundació Jaume Bofill; Ferran Requejo, llicenciat en Història, doctor en Filosofia i catedràtic de Ciencia Política a la UPF; i Carme Capdevila, consellera d'Acció Social i Ciutadania.

Xavier Fageda, professor d'Economia de la Universitat de Barcelona; Mateu Turró, catedràtic de Transport de la Universitat Politècnica de Barcelona; i Pau Caparrós, sociòleg, participen a la tercera ponència: Un país en xarxa.

La darrera taula rodona, que tractarà el dret a decidir, la formen el conseller de Governació i Administracions Públiques Jordi Ausàs, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manel Tresseras.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Domènec Feancès, Reus, 16/10/2009 - 12:07

Tanta gent malaguanyada! tot per arribar a la conclusió del vell refrany castellà:
"Aunqué la mona se vista de seda, mona se queda"

#6 Onofre, La Fullaca(Osona), 15/10/2009 - 20:35

Jo,pobre pagés,em demano quants alumnes tenen inscrits aquests catedràtics a la seva assignatura i quin és el seu curriculum.Segurament serant assignaturas de lliure el-lecció...per obtenir crèdits barats....i un sou fixe!

#5 jomateix, BCN, 15/10/2009 - 19:21

Jo hi era i la ponencia mes aplaudida ha estat la que ha tractat sobre botiflería

#4 Josep, Terrassa, 15/10/2009 - 19:14

Benet, lo trist es que no fan el que volen. Fan el que volen els del PSC-PSOE.

#3 Kropotkin, Vic, 15/10/2009 - 19:11

Se podían haber ahorrado lo de la crisis. La solución es hacerse de ERC, que te enchufen en la Generalitat, encargas informes a un amigo y te esperas a que lo enchufen a él y haga lo mismo contigo. Es muy buen sistema...