Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2009. 11:18h.

"Visca, visca, visca; visca Catalunya socialista"

Els socialistes repliquen els xiulets de treballadors de Nissan

La delegació del PSC ha estat, de llarg, la més escridassada en l'habitual ofrena a Rafael Casanova durant l'Onze de Setembre: els socialistes catalans han rebut més xiulets fins i tot que el PP de Catalunya tot i que els 'populars', els més escridassats en altres ocasions, han estat els primers, a tres quarts de nou tocats. El PSC, en canvi, ha anat després de les institucions -com el Govern i el Parlament- i quan hi havia més gent.

La crisi ha fet també que, a diferència d'altres anys, les protestes fossin a càrrec sobretot de treballadors de Nissan i en menor mesura de Roca. Ambdues empreses han patit expedients de regulació d'ocupació. Les protestes d'independentistes radicals enguany eren més minoritàries. Tots els partits, de fet, han estat escridassats. Els únics que se salvaven eren entitats i clubs esportius com la Penya, entre d'altres.

La delegació del PSC, que ha dipositat també roses vermelles als peus de l'estatua, ha contestat amb crits de "Visca, visca, visca Catalunya socialista". També han rebut de valent ICV -amb Joan Saura-, Esquerra i la resta de partits, inclosos els de l'oposició com CDC i UDC.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 DOS DE MAYO-Presente, bcn.esp, 11/09/2009 - 22:20

Al retasado de lleida que insulta a todos los que no piensan como el,decirle que si quiere una segunda guerra civil por que gente cobarde como tu no me callara.Por cierto todo mi apoyo a todos los currantes,menos banderas y mas trabajo.

#17 kim, hospi, 11/09/2009 - 20:49

Qui ha rebut i de valent els partits espanyolistes, PSOE i PP. La resta es enredar al lector.

#16 xaf, BARCELONA, 11/09/2009 - 18:10

Què CDC ha rebut crits? comorrr?...em sembla que qui ha redactat aquesta notícia no hi era pas allà.

#15 Xarnegos go home!, Lleida, 11/09/2009 - 17:50

Odio a tot aquell que no pensi com jo. Jo vuill una Catalunya 100% catalana, sense espanyols, xarnegos, moros, negres i sudaques. Jo vull una Catalunya lliure de gentola que embruta els nostres carrers. Calen cambres de gas per a tots ells.

#14 Xarnegos go home!, Lleida, 11/09/2009 - 17:36

El xarnego degenerat que és posa el meu nick és bastant justet,als catalans ens és igual el color de la pell i l'ètnia,aquí només sobra la xusma espanyola com tu,xarnegos anticatalans que vau venir descalços i que ara ompliu les nostres presons..