Publicitat
Política · 31 de Gener de 2010. 18:14h.

"Volem que Carretero torni"

Una trentena de militants es concentren davant la seu de Reagupament

"Volem que Carretero torni"

Militants de Reagrupament davant la seu de la formació

La marxa sobtada de Joan Carretero de Reagrupament -juntament amb la majoria de la direcció ha provocat malestar en bases de la formació, que es posiciona a favor de l'exconseller i creuen "els seus motius tindrà" per abandonar la direcció. Els militants que han fet acte de presència a la seu de Reagrupament consideren que "sense Carretero aquest projecte no tiraria endavant" perquè "és el punt d'unió de tots".

La secció de Sarrià-Sant Gervasi ha convocat una concentració aquest diumenge a les sis del vespres "per la unitat i el futur del nostre projecte" davant la seu del carrer Povidència número 41. "Us hi esperem a tots, especialment (per qüestió de proximitat) als reagrupats de Barcelona i zona metropolitana. Concentració unitària i pacífica de germanor entre reagrupats en demanda de responsabilitat i serietat en la construcció del nostre projecte polític".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 BADORED, Barcelona, 01/02/2010 - 19:26

Per al Pep de Manresa. Mira ja estic tremolant (evidentment, no soc independentista) de la por que hem feu. La por que tinc es la de no poguer riure mes de vosaltres, si aixó continua hem pixare de riure, ja,ja,ja,ja.

#35 pep, manresa, 01/02/2010 - 01:20

A mi tant me fa si es diu Laporta, Carretero, Mas o Lopez Tena, sempre donaré suport a qui tingui com a prioritat la independència de Catalunya (no és el cas d'ERC), si en Laporta i en Carretero van junts molt milllor... QUE TREMOLI L'ENEMIC

#34 Xavier, Sant Boi, 01/02/2010 - 00:17

Molt oportú ArmauVallsGiró. Aquests tipus de comentaris que sàpigues que ens enforteix, mai ens enfonsa. Adéu Espanya, adéu.

#33 Joan, BCN, 01/02/2010 - 00:12

Si la gent de Rcat de Sant Gervasi ja quasi són més que els que es van manifestar el dissabte contra els catalans a Arenys de Mar.

Visca Rcat! Ens atacaran per tots costats, ens infiltraran però tot i així tirarem endavant.

#32 Elisabet, Manresa, 01/02/2010 - 00:04

on no ha entrat pels seus coneixements del món de la seguretat - que va aconseguir quan estava a Esquerra, no pot parlar de regeneració democràtica.
El projecte encara es pot redreçar però sense enganyar més ningú, és a les vostres mans.