Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2020. 19:50h.

"Volen passar pàgina de Bildu però no del franquisme"

Manuel Trallero, periodista: "Que deixin Franco en pau"

"Volen passar pàgina de Bildu però no del franquisme"

El periodista Manuel Trallero, en una entrevista a e-notícies, ha indicat que "em sembla bé que es passi pàgina a Bildu" però ha lamentat que "el que no em sembla raonable és que es vulgui passar pàgina d'ETA però no es vulgui passar pàgina del franquisme".

“El que està passant ara amb l'extremadreta a Europa" no té relació "amb el feixisme dels anys 30". "Que deixin Franco en pau", ha reclamat. "Em sembla absolutament indignant que diguin que això és un Estat feixista, Em sembla insultant per als que van patir la repressió i van morir per la democràcia".També ha considerat que ERC "com a partit independentista s'ho ha de fer mirar". "Rufián diu que no són com Pujol però fan el mateix que Pujol, peix al cove", ha manifestat, a més de qüestionar que "donen suport a la gestió de govern de Pedro Sánchez i donen suport a un Estat democràtic i monàrquic". "Les incoherències, tard o d'hora, es paguen", ha manifestat.

D'altra banda, ha denunciat que "l'escola catalana té un defecte gravíssim: que és una cosa opaca". "El que passa dins de les escoles l'opinió pública no ho sap", ha insistit, a més de remarcar que "el que diuen comunitat educativa és una cosa diabòlica". "Catalunya ha estat molt afortunat: només cal veure el que ha fet l'Estat francès amb la llengua catalana en el que anomenen Catalunya Nord", ha argumentat.

Trallero considera que "el prestigi d'una llengua és la seva literatura" i afegeix, d'altra banda, que "la immersió transmet una idea de país". També adverteix que "l'escola pública és un gueto per a immigrants" i constata que "els fills de polítics van a l'escola privada o concertada". També lamenta que "la cultura l'esforç s'ha perdut en aquesta societat".
2
Finalment, el periodista ha criticat que "TV3 fa temps que no vol ser la BBC, s'ha convertit en el node de l'independentisme, ni és informació ni és periodisme, fan publicitat”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Juli Loras, Tortosa, 29/11/2020 - 17:49

I quina alegria em va donar allò del "¡Señor, Señor, qué duro es todo esto!"

#14 Chris, Lleida, 28/11/2020 - 21:40

Estoy segurísimo que esta cadena de malas decisiones tienen una causa ominosa e incómoda para todos

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 28/11/2020 - 19:28

Lo de Franco es tan solo una cortina de humo para tenernos distraídos y entretenidos, mientras ellos van hablando de Franco el pais se va hundiendo, cuando se acabe de hundir no los va a salvar ni el cuento de Franco, van a tener que salir en globo. Estamos gobernados por una banda de incompetentes de dimensiones jamás vistas.

#12 =MVMORAOAZVLAONOQOLORAO=, Z777ZlápjzlázvljvjolázeoZ777Z, 28/11/2020 - 14:14

(«La VERITABLE (" MEMÒRIA ~ HISTÒRICA ")»)

Segons dades i xifres publicades per la mateixa Generalitat,
en 3 anys, amb 'SantCompanys' al capdavant,
hi va haver a Catalunya = 9727-assassinats =
en paredons i txeques de tortura i mort.

Amb Franco,
en 40 anys,
NOMÉS hi va haver
= 3721 =
penes capitals.

#10 Victor, Barna, 28/11/2020 - 12:03

Comunistas y pobresistas sólo pueden ganar fragmentado la sociedad y metiendo odio en vena, todo lo que introducen es la sin razón. Manipulan y se apropian del lenguaje con buenas palabras para hacer justo lo contrario, lobos con piel de cordero, buenas personas están siendo manipuladas por los grandes oligarcas financieros globales,