Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 12:21h.

"Volen que s'enfonsi la justícia"

Una vintena de funcionaris protesten contra les retallades

El secretari general del Sindicat de Treballadors de l'Administració de Justícia (STAJ), Vicente Navarro, ha denunciat que els dirigents polítics "volen que s'enfonsi la Justícia perquè no arribi el dia que els jutgin". 

El sindicalista ha criticat les retallades en tots els àmbits i ha lamentat que "estem veient com cada vegada hi ha menys treballadors, cada vegada hi ha més procediments, sembla que la justícia no els interessi gens".

Navarro ha expressat, en declaracions als periodistes, que "sense justícia no hi ha democràcia" i ha demanat a la classe política que doni "respostes i solucions" a la situació que estan vivint.

Una vintena de funcionaris de Justícia han protestat a les portes de TSJC, coincidint amb la declaració d'Oriol Pujol per la seva imputació pel cas de les ITV, per criticar les retallades i demanar la fi de la corrupció. El diputat de CiU ha estat rebut amb crits de "xoriço" pels manifestants.

Pancarta desplegada pels funcionaris de Justícia davant el TSJC
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Milagros, Reus, 16/04/2013 - 16:04

Es pot ensorrar mes la justicia d'aquest pais?

#3 Kropotkin, Vic, 16/04/2013 - 15:39

No se conoce NINGÚN PROBLEMA por dirigirse a administración catalana en español. Sí por hacerlo en catalán a española....pero los fascistas son los catalanistas, eso debeís tenerlo muy claro...juas, juas

#2 Gongylus, Girona, 16/04/2013 - 12:31

Doncs que vagin a protestar a Madrid, que són els que ens estan robant. No els hi faran cas, perquè allà tenen molt clar que el que volen és col·lapsar Catalunya, però per intentar-ho que no quedi.

#1 Tomppa, Sabadell, 16/04/2013 - 12:22

Que hi ha moviment feixista a Catalunya ? Doncs sembla ... em sembla que aquell grup d'imbècil no entenen o no volen? entendre que ara mateix diners ve d'estat espanyol ... QUIN FÀSTIC que hi ha gent inútil com això ? I fan decisions!?!?!?