Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2015. 12:56h.

“Vostè és el pitjor president de la història de Catalunya”

Mas replica a Camacho que deixi de fer “el hooligan”

“Vostè és el pitjor president de la història de Catalunya”

Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, durant la sessió de control, ha retret a Artur Mas que “la seva gestió ha estat pèssima i un fracàs absolut”. “Hi ha més ocupació, però gràcies a les reformes del govern d’Espanya i al dinamisme de la societat catalana”, li ha recordat.

“El pitjor de tot és que vostè a dit que si el voten a vostè voten a favor de Catalunya. I si no el voten a vostè voten en contra de Catalunya. Aquí hi ha molts més grups que ens presentarem a les eleccions. Nosaltres som la Catalunya plural. Això que vostè ha dit és absolutament antidemocràtic, perquè nosaltres també som Catalunya”, ha reivindicat Camacho.

En aquest sentit, ha defensat que “no ens mereixem un president excloent i antidemocràtic com vostè. Vostè no és el poble de Catalunya i no ha estat el president de tots els catalans, el del mig milió de catalans que voten al PP. Vostè és només el president dels independentistes, vostè és el pitjor president de la història de Catalunya”.

Mas, en la rèplica, ha assegurat que “és fals que ens haguem quedat CDC i ERC. També gent que ve del món socialista, gent que ve del món d’ICV i d’Unió…  els que s’han quedat més sols que la una han estat vostès”. També ha lamentat que “segons les seves afirmacions posar les urnes és antidemocràtic”.

“Jo mai he dit que si es vota la meva llista això és Catalunya i l’altre no és Catalunya. El que he dit és que si es vota aquesta llista la nostra opció és la que tirarà endavant, que és evident que no és la seva”, ha recordat. Mas ha preguntat a Camacho si “algun dia escoltaran? algun dia seuran a taula com la gent civilitzada, normal i d’esperit democràtic o seguiran fent el hooligan com han fet fins ara?”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Hoguera de odios, Rubricata, 24/07/2015 - 20:45

Sra. Camacho: después dice Ud. que la insultan..., provocadora.

#6 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 24/07/2015 - 12:26

MENTIDA!!!! Aquesta dona no s'adona de lo patètica, mentidera, totalitària, maleducada, barroera, antidemocratica, vulgar, ridicula i prepotent que és. Si al final no és res més que la "voz de su amo". Es còmica! i te una mala sombra que no pot!

#5 Francesc, Terrassa, 22/07/2015 - 17:25

Alíca,

Vostè és la més fastigosa de la política espanyola a Catalunya.

#4 Vlac, Barcelona, 22/07/2015 - 15:55

Sra. Camacho: Aunque desde el punto de vista ideológico estoy bastante alejado del PP , todo lo que ha dicho Vd. es irrefutable.
Dígame donde hay que firmar para que quede constancia de que los ciudadanos de Cataluña consideramos al Sr Mas como el peor presidente de la Generalitat.

#4.1 David, BDN, 23/07/2015 - 12:45

Tu te acercas mas a la Falange

#3 josep, prats de lluçanes, 22/07/2015 - 15:46

Els del PP tenen un morro que sel trepitxen,eu vist l´anunsi de hisenda, am IVA o sensa. Que ho demanin a Barcenas,a els sobres no consten en lloc,pero les obres de la casa gran de PP si.