Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2020. 16:35h.

"Vostès creuen que inspiren confiança?"

Imatge d'unitat després de les desavinences en públic

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha respost que “el que importa d’un govern són les decisions” quan e-notícies li ha preguntat si “vostès creuen que inspiren confiança?”, després de les picabaralles públiques entre els dos partits de Govern arran de la filtració d’un document de desescalada.

El director d’e-noticies, Xavier Rius, li ha preguntat “és evident que aquesta roda de premsa és per transmetre una imatge d’unitat, després que ahir s’haguessin aixecat de la taula i es diguessin de tot. vostè creuen realment que els ciutadans de Catalunya en el moment de crisi que estem ho entendran? vostès creuen que inspiren confiança?”.

Aragonès ha respost que “el que importa d’un govern són les decisions, i la decisió que avui hem pres és la que permet el retorn de les activitats econòmiques i socials, amb l’adequada protecció sanitària. Mica en mica s’haurà d’anar executant aquest pla de reobertura”.

Prèviament havia assenyalat que “mantenim la confiança en cada un dels membres del Govern, ara és el moment de superar el que poden ser visions de partit i centrar-nos en la necessitat que tenim en aquest govern”.

“Sóc el primer que m’indigna profundament que s’hagi pogut filtrar algun document, però el que importa són les decisions que es prenen”, ha insistit, a més d’assegurar que “els àmbits de coordinació més afectats directament per la crisi de la covid-19 continuen funcionant tots”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi Sergio, Barcelona, 19/11/2020 - 20:27

Cuando uno es un inepto, un incapacitado para gestionar, un incompetente para gobernar, cuando uno no para de pifiarla una tras otra, evidentemente no genera ninguna confianza, al contrario genera mucha desconfianza.

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/11/2020 - 19:30

¿Inspiran confiaza? ¡Imposible! Puesto que no se fían entre ellos; ni Junqueras con Puigdemont, ni ERC con JxCat.

#4 Benet S., Barcelona, 19/11/2020 - 17:36

A aquesta banda de mediocres i ineptes cal canter-els-hi les quaranta talment com ha fet magistralment en Rius. La diferencia dels periodistes venuts al regim es notable quan veiem les intervencions valentes i professionals com la present que posen a aquesta trepa en la posició de cara de circumstancies. Cal deslliurar-se d'aquest desgovern.

#3 botifler1914, wATERPUS, 19/11/2020 - 17:27

Como en la canción de Mocedades cuando veo al niño con barba, "me siento seguro".
Cuando uno disfruta del mejor gabierno de la faz de la tierra ha de ser agradecido.

#2 Jos, VNG (Ghost Republic), 19/11/2020 - 17:02

"Vostès creuen que inspiren confiança?" Estic dubtant entre aquestes respostes:

a) Evidentment, no.
b) No els creu ni sa mare.
c) La culpa és de Madrit.