Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2014. 15:01h.

"Vostès estan disposats a desobeir el TC per fer la consulta?"

El Govern dubta sobre què fer en el cas que el tribunal la impedeixi

"Vostès estan disposats a desobeir el TC per fer la consulta?"

Homs

El portaveu del Govern, Francesc Homs, durant la roda de premsa del Govern, no ha volgut avançar si l’Executiu català desobeirà el TC, tal i com demanen ERC o la CUP. “Contemplar escenaris no crec que sigui la funció d’un Govern”, ha dit Homs quan e-notícies li ha preguntat si “vostès estan disposats a desobeir el TC per fer la consulta?”.

Sobre la possibilitat de que el TC la veti, el conseller no s’ha mullat: “vostè ja sap el que pensa el Constitucional. Jo no, però vostè veig que sí”. “El Govern no es pronuncia sobre hipòtesis i fets que no han passat”, ha indicat.

“No juguem amb especulacions, que és com el Govern s’ha de comportar. I ja està. Tota la resta és un debat molt interessant, molt enriquidor, però finalment és un debat. I els fets ja s’aniran veient en aquestes properes setamanes”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#51 ANTONI, LA POBLA DE SEGUR, 10/09/2014 - 10:52

No, no dubta, simplement no hi diu i amaga les cartes cosa que és perfectament lícid.

#50 Koan, Barcelona, 10/09/2014 - 07:56

El Jonqueres és un penques. Si Mas desobeeix pot ser imputat penalment, i els funcionaris que col.laborin també. Que fàcil és dir "desobeeix, però que t'imputin a tu".

#49 jaume, bcn, 09/09/2014 - 23:55

La forma de proceder en esta vida que nos a tocado vivir es que el si el que te manda algo es un juez o un policia o un inspector de hacienda corre a obedecer porque si no te cae la del pulpo.
No les provoqueis que te rajan......

#48 Boixader, Manresa, 09/09/2014 - 23:35

Sr. Homs: Vostè NO sap el que pensa el tribunal Constitucional sobra la consulta en fer-la o no???
Vagi a pastar fang i no tracti els catalans de menors d'edat .Serà imperdonable si arriba el 9N i el govern de CiU no poder fer la consulta per la prohibició del TC. Madrid el condecorarà per la gesta

#47 carlitus, barcelona, 09/09/2014 - 23:16

La foto de la portada -la tercera un cop es va al text-, ho explica tot.