Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2012. 14:38h.

Vot de càstig a Carles Martí

El primer secretari del PSC de Barcelona pateix un 20% de vots en contra i un 14% en blanc

Vot de càstig a Carles Martí

Hereu i Martí, en una foto d'arxiu

L'informe de gestió del primer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí, ha estat aprovat aquest divendres amb un 66% de vots a favor (152), però un 20% en contra (45) un 14% en blanc (33), durant el congrés de la Federació de Barcelona d'aquest partit.

Martí va defensar algunes de les iniciatives més polèmiques, com la reforma de la Diagonal, o va rebatre les crítiques pels episodis de prostitució a la Boqueria. "Sabeu què va passar, companys i companyes? Que la Guàrdia Urbana feia temps que estava fent una tasca d'infiltració", va afirmar.

El número dos de Jordi Hereu -que va haver de dimitir precisament per la consulta de la Diagonal- va admetre tanmateix que havien perdut "la majoria social" a la ciutat perquè, entre d'altres, alguns electors fidels "han mort". "Volíem fer el canvi des del govern, però no ho hem assolit -va afegir- perquè costa molt canviar de cavall en plena cursa".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 EX-socialísta PSC., Barcelona, 11/02/2012 - 15:30

Habéis perdido sobre todo porque no tenéis idea de gobernar bien, además de muchos socialistas de izquierda somos de mentalidad internacionalista y solidaria, y vosotros no sabéis ahora lo que és eso.