Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2018. 20:02h.

Vot de càstig al PDECAT

La nova direcció surt elegida amb només el 65% del vots

Vot de càstig al PDECAT

La candidatura encapçalada per David Bonvehí, a la presidència, i Míriam Nogueras, a la vicepresidència, ha guanyat amb el 65% dels vots dels associats després de la celebració de la primera Assemblea Nacional del Partit Demòcrata. Bonvehí formava tàndem fins ahir amb Marta Pascal, defenestrada per Puigdemont.
 
La nova direcció executiva nacional del Partit Demòcrata la completen Ferran Bel, Montserrat Candini, Maria Senserrich, Marc Castells, Vanessa Farré, Lluís Soler, Lluís Font, Dolors Tella, Meritxell Ruiz, Xavier Fonollosa, David Font, Genís Boadella, Lluís Guinó, Josep Tarín, Marc Solsona, Albert Alins, Lourdes Ciuró, Dídac Nadal, Albert Piñeira, Susanna Rivero, Francina Vila, Pere Soler, Maria Àngels Planas, Antoni Postius, Meritxell Budó, Carles Agustí, Joan Pere Gómez i Montse Morante.
 
El nou president, David Bonvehí, ha reivindicat que “tenim un capital polític que no té ningú més, i per tant, hem de deixar de dir-nos que ‘ni un pas enrere’ i fer passos endavant”.

“Aquests passos han de ser pactats i consensuats amb les altres forces polítiques independentistes”, ha dit, a més d’afegir que “hem de trobar espais on pactem com exercir el dret a l’autodeterminació”. “Des del govern es fa, des del partit també ho hem de fer”, ha assegurat.

Bonvehí també ha fet referència a la nova plataforma creada del president Puigdemont: “Es pot ser del PDeCAT i de la Crida Nacional. És més, si ets del PDeCAT has de ser de la Crida”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 lepero, Barcelona/Tabarnia, 22/07/2018 - 23:20

Otro lacayo más.

#1 Luigi., Barcino, 22/07/2018 - 20:20

Ya hemos llegado a los "dogmas de fe" (·)
(·)Un dogma es una verdad absoluta, definitiva, inmutable, infalible, irrevocable, incuestionable y absolutamente segura sobre la cual no puede flotar ninguna duda.