Política · 18 de Març de 2017. 15:13h.

Vot de càstig al PDECAT contra la direcció

El consell nacional aprova complir el règim d’incompatibilitats

Vot de càstig al PDECAT contra la direcció

El consell nacional del PDECAT ha fet marxa enrere després que els quadres del partit hagin votat en contra de les excepcions que quatre dirigents van demanar a la comissió per a la qualitat democràtica, la transparència, el compliment ètic i de garanties.

D’aquesta manera, Albert Batet, Lluís Guinó, Montserrat Candini i Elsa Artadi haurien de deixar, en principi, la direcció del partit, si es fa cas dels estatuts del partit. Els quatre necessitaven el vot favorable de tres cinquenes parts del consell, en una votació que ha estat secreta.

El passat mes de gener el màxim òrgan entre congressos va aturar la dimissió d'un terç de la cúpula del partit i va acordar que els quatre dirigents afectats que acumulaven més càrrecs del reglamentaris poguessin continuar al seu lloc a l'espera d'un informe de la comissió de qualitat democràtica.

7 Comentaris

Publicitat
#7 Cinta, Barcelona, 20/03/2017 - 10:02

Sembla que no acaben de tenir-ho clar, doncs crec que si hi ha incompatibiliats els/las que les tinguin cap el seu poble a fer les tasques que els hi toca, que per cert són moltes. I no fa cap falta voler abastar i manar tant en tot, crec que val una iben fent , que moltes i malament.

#6 Galderic, Barcelona, 19/03/2017 - 11:15

Preocupant, molt preocupant, fins i tot el PDeCat, el motor del procés i pal de paller de la societat catalana té espanyolistes infiltrats. Calen mesures dràstiques, que els expulsin immediatament.

#5 Tom, Barcelona, 18/03/2017 - 18:26

La cara de perplejidad que ponen todos al escuchar al astut no tiene precio......tampoco la tiene la camiseta de tirantes cupera de la nueva voz cantante de convergencia

#4 Pep, Lleida, 18/03/2017 - 18:25

Donde dije digo digo Diego jajajaja que volíeu?? que només poguessin mangar a un sol lloc?? fora incompatibilitats i a mangra tot el que es pugui que el xollo del prusés se'ls acaba i no els queda temps

#3 Tom, Barcelona, 18/03/2017 - 18:24

Ah bueno....al leer el titular me asusté, pero despues de leer el contenido respiro aliviado. Pensaba que se iban a quitar de encima al astut, el kiku, y la nieves pero no..menos mal, que tienen que terminar de destruir Convergencia.