Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2011. 21:12h.

Votació no tan secreta

Els crítics diuen que les paperetes estaven a la vista

Votació no tan secreta

Ferran Villaseñor, regidor a Sant Cugat

Els crítics del PSC, que havien aconseguit 250 signatures per fer votació secreta -en comptes de a mà alçada- de l'informe de gestió del primer secretari, José Montilla, han denunciat que l'executiva ha trencat l'acord "exposant les paperetes de vot i fent impossible que els delegats votessin democràticament".

Segons aquest sector contrari a la direcció sortint, "l'executiva actual se salta un acord que ha costat la recollida de la signatura de 250 delegats. El PSC de Montilla, Zaragoza, Iceta i la resta han tornat a despreciar 250 delegats de tota Catalunya. Un cop més, la cúpula del nostre partir ens ha fet caure la cara de vergonya", han afegit.

La votació secreta havia estat proposada per una sèrie de col·lectius com + PSC; Ara, Socialisme, Col·lectiu “Serra i Moret” d’Osona; Col·lectiu Socialista Penedès–Catalunya; Nuevo Socialismo 3.0-Catalunya; i Socialistes C3T, agrupats en la Coordinadora de Col·lectius pel Canvi.

Aquests membres crítics amb la cúpula del PSC han destacat que "quan l'Executiva ha decidit permetre el vot secret estaven comptant les darreres signatures", per la qual cosa "'es fals" que aquesta decisió hagi partit del mateix òrgan directiu, segons han remarcat.

"Sentim orgull i alegria per haver aconseguit la primera fita de la Coordinadora en aquest Congrés: permetre que les persones escollides per les
assemblees de tot el país puguin exercit el seu dret amb les màximes garanties democràtiques", havien assenyalat abans de denunciar que les paperetes estaven a la vista.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jajjajaaaaaa, barcelona, 17/12/2011 - 21:13

estaven a la vista ? clar com en qualsevol eleccio...jajajjajajaja i aquest quan va tenir l´oportunitat de parlar no va voler

#1 Moliner, El Prat, 16/12/2011 - 22:07

Fa pudor a lògia masónica. Menys secretisme i boles negres.