Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2021. 10:27h.

Votarà ERC Aurora Madaula?

Borràs apel·la ara a la "responsabilitat" després de les dues negatives a Pere Aragonès

Votarà ERC Aurora Madaula?

Junts per Catalunya ha proposat Aurora Madaula com a nova secretària segona de la Mesa del Parlament en substitució de l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas, que va ser fulminat per la direcció del partit després d'una entrevista a Vilaweb on va dir que no era partidari de tramitar propostes de resolució simbòliques.

Madaula s'haurà de sotmetre a una votació secreta a la cambra per ser escollida, i per a la seva elecció seran claus els vots d'ERC. Els republicans, que estan negociant amb JxCat la investidura de Pere Aragonès i que ja ha rebut dues negatives dels seus fins ara socis, encara no ha confirmat que la votarà.

Madaula, a més, competirà con Lucas Ferro, a qui els comuns ja han proposat per rellevar Cuevillas. La presidenta del Parlament, Laura Borràs, s'ha dirigit a Esquerra per demanar-los que respectin els acords tot assegurant que el pacte sobre la Mesa inclou respectar les rotacions que vulgui fer cada partit.

Borràs ha dit en una entrevista a El matí a Catalunya Ràdio que "en la votació de Madaula entenem que no hi ha d'haver sorpreses i apel·lem al sentit de la responsabilitat i als acords presos", que fixa que ERC i Junts han de tenir dos membres a la Mesa.

Finalment, Borràs ha insistit que "en el marc de les negociacions ja s'ha parlat de la necessitat de poder fer les renovacions que calguin a la Mesa". D'altra banda, ha afirmat que "avui estem més lluny d'entrar al govern que ser-hi. Ara hem de treballar perquè es pugui aconseguir".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Gerardo F., Gerona, 07/04/2021 - 11:33

El niñato con barba que esconde las verguenzas de su clan:
https://www.dolcacatalunya.com/2021/04/la-familia-de-pere-aragones-garcia-oculto-una-fortuna-en-un-paraiso-fiscal-del-caribe/

#14 Yomismo, Sevilla, 07/04/2021 - 04:09

La familia de Pere Aragonès ocultó una fortuna en las Antillas Holandesas y aprovechó la amnistía fiscal de Mariano Rajoy
https://www.elcatalan.es/problemas-para-pere-aragones-su-familia-oculto-una-fortuna-en-las-antillas-holandesas

#13 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 06/04/2021 - 19:52

Yo no les pagaría un duro hasta que formen Govern y la mesa de Parlament quede fijada. Lo único que hacen es comportarse como niños en el recreo,entre pataletas y lloriqueos.Pero cobrando, por supuesto.

#12 Yomismo, Sevilla, 06/04/2021 - 18:31

Ignacio Garriga apela al origen de los abuelos del separatista de ERC Pedro Aragonés

Ignacio Garriga: “Reconozca el derecho de poder hablar en español en Cataluña, no reniegue de la lengua de sus antepasados”.

https://www.youtube.com/watch?v=QlVNRIOQRzw

#11 joan, manresa, 06/04/2021 - 17:38

" Coll-Min.." ,tencant ya la seva paradeta....,lo que voldríem exposar no te cabuda en aquest espai..,els companys Mingo i l'Enric parlen per el broc gros.., i axó podria ferir algunas "sensibilitats"..,clar que no totes..,algunas tenen la pell molt dura...,be are ya comença a ser el temps de cambiar la pell...,abaixem dons la persiana...