Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2010. 19:58h.

Vots per la unitat sobiranista

Reagrupats i solidaris pressionen per l'acord

Vots per la unitat sobiranista

Un reagrupat, durant l'assemblea de dilluns passat

La comissió organitzadora de l'assemblea de solidaris i reagrupats ha demanat a tots els adherits i simptatitzants que votin a partir d'aquest diumenge per la coalició electoral dels dos partits liderats per Joan Laporta i Joan Carretero. La consulta es farà a través d'Internet. Les votacions es podran fer a través del lloc web de l'assemblea.

Els reagrupats i solidaris que vulguin votar ho podran fer des de les 9 del matí del diumenge 10 d'octubre i fins a les 24 hores del dia 15. Tothom que vulgui participar, haurà de respondre a la pregunta: Esteu a favor que Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana per la Independència formem una coalició electoral per presentar-nos junts a les properes eleccions al Parlament de Catalunya?

L'operatiu informàtic que permet les votacions on line diferencia la condició d'associat o adherit a Rcat o a SI de la de simpatitzant a qualsevol de les dues formacions. Els vots corresponents a cada formació política quedaràn comptabilitzats de forma independent, així com els vots dels simpatitzants. Al final de les votacions s'emetrà un document amb els resultats presentats de forma separada. L'organització de l'assemblea garanteix la confidencialitat de les dades segons obliga la legalitat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 independentista, Barcelona, 11/10/2010 - 09:17

Si no van junts jo votaré ERC. Fins els pebrots de la prepotència de Laporta, López Tena i l'altre que se li han pujat els fums al pobre i fins al monyo de les tonteries del Carretero. He vist l'enquesta i el 98% diuen que volen COALICIÓ. Així que Laporta AL LORO!!

#26 Andrea, Barna, 10/10/2010 - 22:34

S'ha de ser molt ignorant i poc patriota per votar aquesta colla pijos d'en Laporta

#25 Pep, Alt Empordà, 10/10/2010 - 18:46

Quin espectacle deu meu.aquest és el resultat que dos xipiritiflauticos és posin al devant de projectes sense cap seriositat només per carregar-se ERC..alguns demanant unió i mentre demanen unió els uns barallant-se amb els altres..això de Rcat i SC és el circ que presisament no nessesita el pais

#24 dani, Barcelona, 10/10/2010 - 18:35

El Laporta i els de Solidaritat són topos de CiU, com en el seu moment el Colom i la Rahola

#23 Toni, Barcelona, 10/10/2010 - 16:21

http://www.cxi.cat/votacions/coalicio/vot.php