Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2021. 14:23h.

Vox acusa Aragonès de "protegir" Borràs

"Quines lliçons d'ètica poden donar vostès?”

Vox acusa Aragonès de "protegir" Borràs

El líder de Vox al Parlament, Ignacio Garriga, ha retret a Pere Aragonès que “l'aprovació del mal anomenat codi ètic del servei públic a Catalunya no és res més que una nova jugada per amagar la realitat del seu Govern”.

"Volen protegir els seus, senyor Aragonès, i tot dins del marc de la nefasta Agenda 20-30 amb l'objectiu principal d'amagar els casos de corrupció de les files separatistes", ha assegurat.“Llancen un codi ètic i alhora negocien per reformar el codi del Parlament de Catalunya per blindar i protegir la senyora Borràs, imputada per casos de corrupció. Mantenen quatre consellers en causes pendents amb la justícia per desobediència o malversació”, ha assenyalat.

"Protegeixen la consellera d'universitats que acusen de nazis els qui escullen poder fer l'examen en castellà i qui permet que als centres universitaris es posi en marxa campanyes d'assenyalament i persecució a professors que usen el castellà", ha afegit.

“Quina mena d'ètica poden donar vostès? Actuen igual que a TV3, on fa anys van implementar un codi ètic que valida les humiliacions a una adolescent –la infanta Leonor– davant les quals el senyor Sanchís, la consellera de Feminisme ‘i el president feminista’ miren cap a una altra banda. Quina vergonya”, ha afegit.

“Aquest és el seu veritable codi ètic, senyor Aragonès: permetre que s'insulti tots els espanyols, trepitjar els nostres símbols, manipular la nostra història i insultar totes les generacions que ens van precedir. Senyor Aragonès, vostè no té codi ni ètica”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 bejota, bcn, 06/11/2021 - 16:13

El separatismo ha perdido el 30% de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, .Y JORDI C. (OMNIUM) Y PUIGDEMONT DICEN :" VICTORIA HISTORICA."NO COMMENTS!
DALES CAÑA ,GARRIGA , QUE ESTÁN ACOSTUMBRADOS A HACER LO QUE QUIEREN.

#5 pepe, andorra, 04/11/2021 - 10:31

es q una cosa es lo q hace el vasallo,político, del señor feudal y otra distinta lo q hacemos los demás mortales y siervos, esto es ya como el régimen feudal, en el q el unos no tienen nada, pero serán felices y otros, la mayoría, viviremos como en un régimen feudal o comunista,puesto q ambos llevan al mismo resultado, miseria para todos.

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/11/2021 - 23:48

Me parto con MiniCiniqueras. Garriga le saca las vergüenzas y no sabe reaccionar. Señal que lo que le ha dicho es bien cierto. Lo dicho, me parto. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,

#3 Yomismo, Sevilla, 03/11/2021 - 22:56

#SoloQuedaVox

#2 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 03/11/2021 - 19:32

Yo me quedo con la respuesta de Aragones aclarando que la "tierra no es llana". Ya estoy mas tranquilo.