Publicitat
Política · 14 de Maig de 2021. 14:12h.

Vox acusa Borràs de "sectària"

Porta els advertiments de la presidenta als serveis jurídics del Parlament

Vox acusa Borràs de "sectària"

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, ha acusat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, de "sectària" pels advertiments que fa als diputats del seu grup sobre els discursos discriminatoris i ha anunciat que portarà el cas als serveis jurídics de la cambra catalana.

Garriga ha qualificat l'actitud de Borràs de "sectària" i d'"acte d'hipocresia" i l'ha rebatut exposant un altre article, el 39 del reglament del Parlament, que assegura que la presidència de la cambra ha de ser imparcial.

"Cada cop que puja al faristol algun diputat de Vox, Borràs surt a censurar i a intentar emmordassar la formació que lidera l'oposició i el dret a dissentir després de quaranta anys del jou nacionalista i de l'esquerra", ha lamentat.

El líder de Vox a Catalunya ha anunciat que el dilluns vinent sol·licitarà un informe als serveis jurídics del Parlament "perquè es posicionin davant la permanent la censura de la presidència". "Demanaré quins articles avalen la seva censura", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Yomismo, Sevilla, 16/05/2021 - 12:37

Este es el canal del Grupo Parlamentario VOX Cataluña en Youtube por si algunos quereis seguirlo:

https://www.youtube.com/channel/UCd4oESip3zrRiZf15GYl6Vw/videos

#11 Carme, Barcelona, 15/05/2021 - 13:23

Molt bé sr.Garriga, feia falta gent com vostès que no els hi deixin passar ni una sobretot a questa sra. que és una supremacista, i nomès creuen que ells tene la raò,aneu fent així indepes, que les properes eleccions VOX seguirà pujant en vots i en escons.

#9 PEPELUIS, PONENT, 14/05/2021 - 19:38

HAHAHHAHAHAHAHA.... HUMOR NAZIESPANYOL.

#8 Yomismo, Sevilla, 14/05/2021 - 18:41

Dales caña Ignacio a los lazis no les dejes pasar ni una, toda ilegalidad que cometan que les reviente en la acara. Si esta individua se salta el reglamento de la cámara y lo avalan los servicios jurídicos llevadla ante la justicia y pedid su inhabilitación.

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 14/05/2021 - 17:05

A esta elementa habra que acabar llevandola delante de los Tribunales y sino al tiempo.