Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2021. 20:14h.

Vox alerta sobre una "lluita fratricida" a Catalunya

"Si nosaltres no estiguéssim aquí, l'odi els portaria a perpetrar la violència contra ells mateixos"

Vox alerta sobre una "lluita fratricida" a Catalunya

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha fet referència als atacs contra la formació a Vic i Salt afirmant que "nosaltres no som la causa del seu odi" perquè "l'odi el tenen a dins". Abascal, que ha ofert un acte electoral aquest diumenge a la tarda des de l'Hospitalet de Llobregat, ha alertat que "si nosaltres no estiguéssim aquí, l'odi els portaria a una lluita fratricida" i ha culpat els comandaments dels Mossos per permetre els incidents.

"L'altre dia a Girona, els nostres companys ahir a Vic i aquest matí a Salt hem tornat a patir l'odi i la violència. I tornem a dir a tots els que ens amenacen: que nosaltres no som la causa del seu odi, som l'excusa del seu odi, l'odi el tenen a dins. I si nosaltres no estiguéssim aquí l'odi els portaria a perpetrar la violència contra ells mateixos i a portar a Catalunya a una lluita fratricida com la que alguns grups polítics ja la van portar als anys 30 del segle passat" ha alertat Abascal.

La cara visible de Vox al Congrés dels Diputats també ha aprofitat la seva intervenció per responsabilitzar la conselleria d'Interior de la Generalitat per tolerar els atacs contra la seva formació dels darrers dies.

"Ja tenia previst avui trobar-me aquí a 50 metres a totes les hordes de separatistes, comunistes i d'il·legals, que ens assetgen quan saben on anirem. Perquè quan no avisem on anem i passegem pels carrers, ens trobem l'afecte de la gent, quan avisem on anem ens trobem a les hordes que s'ajunten per atemorir-nos amb la tolerància de la conselleria d'Interior" ha apuntat.

Abascal ha denunciat que avui a Salt "hem passat una hora amb llançament d'objectes, pedres, fruites i ous que han impactat a moltes persones" i ha culpat els comandaments dels Mossos per "haver permès que avui estiguéssim en una ratera". "A nosaltres se'ns ha impedit l'exercici de drets fonamentals i no s'ha protegit la nostra integritat física" ha denunciat.

El líder de la formació ha anunciat que portaran als tribunals els responsables dels incidents, entre els que ha responsabilitzat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper. "Anirem als tribunals i anirem fins al final" ha avisat.

El candidat de Vox a la presidència de la Generalitat, Ignacio Garriga, ha afirmat que els incidents dels darrers dies contra el seu partit "són la constatació que no hi ha llibertat política a Catalunya" i ha exclamat que "la màfia separatista ens ha segrestat la llibertat".

"Durant dècades el separatisme porta trepitjant els drets i llibertats sota les ordres de la Generalitat i el Govern de la nació. Ells són els principals responsables dels actes violents que estem patint" ha denunciat.

"Ahir a la nit quan vaig arribar a casa, en una barreja de ràbia indignació i tristesa havíem de veure els titulars de Vox denuncia, i sota aquests titulars relataven com molts de vosaltres vau haver de sortir corrent mentre us agredien. Fins i tot hi ha titulars que deien que Vox va desobeir els consells dels Mossos, quan nosaltres vam pactar la sortida de l'acte i quan els Mossos segueixen les ordres de la Generalitat" ha dit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#5 Tabarnés puro, Barcino, 08/02/2021 - 12:18

También es una idea: dejarlos que se maten entre ellos y luego recoger los escombros.

#4 Venanci, Vilanova , 08/02/2021 - 10:08

Davant l'anarquia autoritzada per la banda de delinquents que tenen segrestades les institucions en aquest dissortat territori, no hi haurà més alternativa que preparar l'organització necessària per actuar en defensa propia. A l'alemanya del 34 quan els comunistes boicotejaven els actes dels contraris va sorgir les SA que feien la seva feina....

#4.1 Pepe, Andorra, 08/02/2021 - 21:39

Eso es justo lo q buscan. Está vez la lucha contra el totalitarismo comunista y separatista solo puede ser la marcada por Jesucristo con su agonía y muerte. Y obvias q en aquel contexto había prensa muy diversa y plural y hoy en día es toda del régimen. Ya has visto lo o q le ha pasado a trump por enfrentarse al régimen.Es como el infierno de Dant

#3 Alcoberro´s, Barcelona, 08/02/2021 - 08:41

Muchos de los que acosan y agreden a VOX en campaña, son los mismos que se quejan de la imigración descontrolada, la delincuencia, las ocupaciones, etc, etc...

#3.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/02/2021 - 11:07

Y muchos otros de los que agreden son esos mismos delincuentes, okupas, menas, etc. Ven peligrar su impunidad.

#2 Veciana, Barcelona, 07/02/2021 - 22:27

Pues déjelos,hombre.

#1 Valentí, St.Just, 07/02/2021 - 21:30

Què raro que a l' Hospitalet no hagi hagut sarao, per quina raó serà?...tic tac..

#1.1 Yomismo, Sevilla, 07/02/2021 - 22:16

Había, pero estaban al otro lado de la Avenida cortados por los mozos y creo que eran menos que los que asistieron al mitin de VOX. En Manresa sin embargo esta mañana si tiraron huevo a Juajjo Puigcorbé y a simpatizantes de VOX y lo mismo en Salt con Abascal y Olona o en Valls con Ortega Smith. En el Valle de Arán estuvo Garriga hoy y tranquilo

#1.2 ferran, jonestown, 08/02/2021 - 06:59

potser perquè son gent més educada que els destripaterrons tractorians?...

#1.3 Tabarnés puro, Barcino, 08/02/2021 - 07:29

En la Tractoria profunda son más abundantes que en Tabarnia y conocida la valentía de los lazinyordos solo se atreven a actuar en manada, porque tomados uno a uno se hacen caca en los pantalones. Son ruines y miserables hasta en eso.

#1.4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/02/2021 - 11:18

#1.3

más que de manada, deberíamos hablar de piara laci.