Publicitat

Joan Garriga diu que portaran als tribunals "qualsevol il·legalitat"

Vox avisa

El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, ha autoproclamat la seva formació com a "líder de l'oposició" i ha avisat el nou Govern entre Esquerra i Junts per Catalunya que portaran als tribunals "qualsevol il·legalitat" i qualsevol "trencament" de l'"ordre constitucional".

Garriga ha qualificat de "falta de respecte" i de "mal acord" el pacte per a la formació de Govern i els ha acusat d'estar "a rebuf" de l'ANC i Òmnium. "No han transcendit detalls perquè simplement s'estaven repartint les cadires i pensant en com seguir partint Catalunya en dos", ha criticat.

El diputat de Vox també ha opinat que aquest pacte "és un mal acord per a Catalunya i un mal acord per a Espanya" perquè "afavorirà més divisions en la societat catalana per culpa del separatisme" i del "malbaratament".

Finalment, ha assenyalat que "davant la deixadesa d'altres formacions com el PSC, ens erigim en els líders de l'oposició per defensar la unitat d'Espanya. La seguretat als nostres barris, la llibertat ideològica i la igualtat, solidaritat i benestar de tots els espanyols".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 BJMR, Bilbao, 17/05/2021 - 20:01

No descarto, si hacen una buena oposición denunciando todas las corruptelas y fiscalizando hasta el último céntimo que gasten los de juntos por el trinque, que en las próximas elecciones se conviertan en la lista más votada.

#2 Mireia, Matadepera, 17/05/2021 - 17:38

Sortosament la presencia de Vox serà una alanada d'aire fresc enmig d'aquesta insitució viciada i pervertida per la banda de delinquents que tenen segrestades les institucions i ens han portat al desastre i descredit mes absolut. I no podem oblidar que gracies a l'acusació popular de Vox els colpistes dormen entre reixes. Bona feina i sort!

#1 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 17/05/2021 - 17:33

No se preocupe, le darán poco trabajo en ese sentido.
No se atreverán a saltarse nada ya que la valentía no es precisamente una de sus mejores virtudes (si es que tuviesen alguna, claro).