Publicitat
Política · 12 de Març de 2021. 14:08h.

Vox: "avui comença la reconquesta"

Garriga: "han deixat sense veu a la Mesa de Parlament a milers de catalans que ens van votar"

Vox: "avui comença la reconquesta"

Vox ha aprofitat la seva primera roda de premsa al Parlament per afirmar que "no hi ha llibertat política a Catalunya" després que quedessin fora de la Mesa i ha anunciat que "avui comença la reconquesta".

El partit vol erigir-se en els catalans contraris a el procés, segons ha explicat Ignacio Garriga. "Donarem la batalla pro aquesta Catalunya que ens han arrabassat", ha afirmat.

El dirigent de Vox també ha manifestat que els han "usurpat" la seva presència a la Mesa de Parlament -pedían la secretaria quarta- després dels seus resultats electorals en què van quedar precisament com a quarta força política.

En la seva opinió els cordons sanitaris "res tenen de democràtics", però que "no podien emmordassar-". "Han deixat sense veu a milers de catalans que ens van votar", ha afegit. La compareixença de Garriga no ha estat exempta de rèpliques i crítiques a Ciutadans, que la seva vegada els havien criticat en la compareixença de Carlos Carrizosa.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 13/03/2021 - 11:42

lo q les hacian a los negros en alabama, es poco comparado con lo q os van ha hacer a vosotros estos colectivistas feudales de nuevo cuño. Y para la reconquista hay q dar carta de franqueza y repoblamiento por parte del rey y de la iglesia y dudo mucho q la iglesia os de nada, puesto q la curia de la iglesia esta siempre con los enemigos de España

#1 Benet S., Barcelona, 12/03/2021 - 15:47

En Garriga te tota la raó i cal esperar que en prengui nota de la jugada indigne que han fet a la tercera força politica d'aquest territori i que a la minima ocasió que s'esdevingui pagui als sediciosos lazis amb la mateixa moneda. Mai podrem agrair a Vox que gracies a la seva acusació popular els colpistes dormen cada dia entre reixes