Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2021. 10:57h.

Vox convoca un "jarabe democrático"

"Xiulada massiva" contra Aragonès davant el Parlament

Vox convoca un "jarabe democrático"

Vox Barcelona ha convocat un "jarabe democrático" contra el president de la Generalitat, Pere Aragonès. La formació organitzarà aquest dimarts una concentració amb l'objectiu de "defensar la nostra educació".

El partit ha fet una crida per realitzar una "xiulada massiva" contra el president. La manifestació ha estat convocada a l'entrada del Parc de la Ciutadella, Barcelona, per, posteriorment, dirigir-se cap al Parlament.

"La justícia dóna la raó a la família de Canet de Mar que exigeix un 25% de classes en espanyol. Però el gens honorable president segueix amb el seu pla colpista. Un ramat de separatistes han fustigat el fill d'aquesta família a la porta de l'escola. Prou. Responem", ha manifestat Vox Barcelona en un comunicat.

La formació ha convocat a "tot veí indignat amb l'atac de la Generalitat a la llibertat per acabar amb això". "Acudeix amb la teva bandera, amb el que tinguis per fer soroll", han afegit.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#20 Eldelpáramo , Madrid, 13/12/2021 - 01:10

600 km tienen la culpa de que yo no esté el martes silbando en plaza san Jaime. Hermanos catalanes, no desperdiciéis la oportunidad. Y 2x1 si luego vais al ayuntamiento de la Colau.

#19 Yomismo, Sevilla, 12/12/2021 - 20:26

Cataluña: los nombres de los irresponsables que dieron gasolina política a unos pirómanos.

Los gobiernos de UCD, del PSOE y del PP ayudaron a alimentar al separatismo. Hagamos memoria de lo que hicieron:

https://www.outono.net/elentir/2021/02/07/cataluna-los-nombres-de-los-irresponsables-que-dieron-gasolina-politica-a-unos-piromanos/

#18 Marcial Heredia, el circo de la tele, 12/12/2021 - 19:50

Cuenta el nene que se pondrá dos tapones del tamaño del champán que descorchaba el sigaleru en el Luz de Gas.

#17 joan, manresa, 12/12/2021 - 17:27

tin.) de dimitir..,Vostè i els seus Apòstols polítics.,Vostè va fer un despreçi a un alt dirigent de Volkswagen per un sopar per la presencia del reietó..,Vostè va posar per devant la seva neurosi política abans que el benestar del poble..,o d'una bona part dels seus treballadors..,Axó no te perdó de Deu..,no u podem amagar, amb Pujol no pa

#16 joan, manresa, 12/12/2021 - 17:19

El Casal, obrint la seva paradeta des de Minorisa..---la nostra tambe será una xiulada massiva contra el M.H.P.,;Cigronet de seca..--I no será perlo que pugui dir VOX...,ens patinan...,ya tindran el seu moment...,are lo greu es aquesta "xiulada" dirigida al Sr.Aragonés..., i posem "xiulada" per no dir altre cosa mes grossa....,Vostè a de (con