Publicitat
Política · 24 de Gener de 2022. 19:09h.

Vox demana expulsar "a tot" immigrant il·legal

Garriga també aposta per "desallotjar des del minut un" als okupes

Vox demana expulsar "a tot" immigrant il·legal

El president de Vox en el Parlament, Ignacio Garriga, ha defensat en una visita a Lleida que s'ha d'"expulsar a tot immigrant il·legal, que tot okupa ha de ser desallotjat des del minut un" i que, "de la mà de Vox, acabarem per recuperar els nostres barris de la degradació, la delinqüència i la inseguretat".

Garriga ha defensat que "amb Vox, els ciutadans de Lleida recuperaran la llibertat que el separatisme i l'esquerra els han arrabassat". Així ho ha manifestat durant la seva visita aquest dilluns a Lleida en el marc de la campanya Barris Segurs al costat del diputat i president provincial, Toni López, per conèixer la realitat que sofreixen els veïns.

Després de recórrer el barri de la Bordeta amb representants veïnals, Garriga ha denunciat que Lleida, "copada d'immigració il·legal, s'està convertint en una de les províncies amb més ocupació i inseguretat de tota Catalunya".

El diputat ha culpat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el Govern de fomentar que Lleida i molts llocs de Catalunya s'estiguin convertint "en zones no-go per la delinqüència, la droga i l'ocupació". Enfront d'això, Garriga ha assegurat que "no estan solos i que des de Vox continuarem donant la batalla per a restablir la llei i l'ordre en tots els racons de Catalunya".

Ignacio Garriga ha explicat als mitjans com els veïns s'han hagut d'organitzar per a "frenar les ocupacions il·legals a causa de l'abandó de les institucions, de l'esquerra i del separatisme". "Vox no vol una Catalunya on les famílies hagin de viure amb por al fet que les seves llars siguin ocupades, no podem acceptar que els nostres joves hagin de viure entre pisos ocupats i narcotràfic", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Open pockets, Rabat, 25/01/2022 - 11:55

"Sobretot no caiguem en la islamofóbia"

#8 Esteban, Barcelona, 25/01/2022 - 10:31

Otra medida muy necesaria es secar economicamente a todas las ongs que colaboran con la imigracion ilegal.

#6 Yomismo, Sevilla, 24/01/2022 - 23:23

VOX pide que se cimpla la Ley de extranjería vigente que la hizo el PSOE en tiempos de Felipe González. Lo normal en países serios cumplir y hacer cumplir las leyes.

#5 Tonet de Cafarnaüm, Manlleu, 24/01/2022 - 23:09

L’Ignacio té tota la raó. El problema més gran al qual s’enfronta Catalunya actualment és la immigració. Jo havia votat a partits independentistes però veient el que JxCat i ERC i CUP i l’independentisme en general defensa vers la immigració, la única opció que hi ha per oposar-s’hi és VOX, encara que sigui per cas de necessitat.

#4 Tal qual, Barcelona, 24/01/2022 - 21:41

Totalment d'acord, el fi i a la cap Vox diu el que tots pensem i ningú s'atreveix a dir clarament, o és que hi ha algun memo que li agradi que li ocupin la vivenda o l'amenacin amb un gavinet pels carrers, potser alguna comuna o cupaire?