Publicitat
Política · 10 de Gener de 2022. 15:30h.

Vox demana la compareixença de la cúpula de Salut

Per la "desastrosa" gestió de la sisena onada de covid

Vox demana la compareixença de la cúpula de Salut

El grup parlamentari de Vox ha sol·licitat avui per escrit la compareixença de la cúpula del Departament de Salut per la "desastrosa" gestió de la sisena onada de covid, ja que, segons la formació, Catalunya ha estat "rècord en contactes i rècord en restriccions".

La diputada María García Fuster ha remarcat que “una vegada més, les mesures sanitàries adoptades pel Govern, no sols han arribat tard, sinó que a més han estat inútils per al control de la pandèmia, a pesar que Catalunya ha estat la comunitat autònoma on s'han instaurat les mesures més lliberticides de tota Espanya”.

García Fuster ha recordat que Vox va presentar el passat 28 de desembre un recurs davant el TSJC contra el passaport Covid i que la situació actual demostra que aquest govern "va adoptar aquestes mesures sense cap base epidemiològica que l'única cosa que han aconseguit és arruïnar, encara més, a comerciants i empresaris catalans, en plena campanya de Nadal".

En aquest sentit, Vox ha demanat per escrit la compareixença en la Comissió de Salut del parlament català del Conseller de Salut, Josep Maria Argimon, de la directora del Servició Català de Salut i la del Gerent del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El partit ha criticat també que el Govern gasti diners en "mamarratxades sectàries com imposar el català en comptes d'ajudar als comerciants i hostalers i salvar l'economia" i ha presentat per escrit una sèrie de preguntes sobre el Projecte Aina per a donar presència al català en l'àmbit digital i que es finançarà amb 14 milions procedents dels fons europeus.

17799-vox.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan, manresa, 10/01/2022 - 18:32

tinu.)pro si a recomanar aquest servei....,en cas contrari avisar que si un es contamina de la pandemia ,i no está vacunat ..,els serveis sanitaris que necessiti seran de obligat pagament..,i axó firmat per l'assistit...,No si val fer jocs de mans i are fer pasar pandemia per problemas respiratoris...,es una ofensa a milers de ciutadans...

#2 joan, manresa, 10/01/2022 - 18:28

" Can Mingo..",18:31 h..---Moltes cúpules...,un esgraonat mes dintre el caos...,ningú agafa el brau per las banyes....,mesures com la vacunació obligatoria no faran sinó enrarir mes els ànims...,el mon anti-sistema ,anti-capitalista,anarquista i desenfadat .,porta ya bona part del control mundial..,el caos s'apropa..---No obligar a vacunar-se (c

#1 Marc de Vich, Vich, 10/01/2022 - 17:36

Lo único que les interesa es mantener a sus bases en tensión y el chiringuito económico. A pesar de leer y releer DOGG’s, me faltan obras e inversiones por 20.000 millones de la Generalitat, aparte de Sanidad y Educación. ¿Alguien me puede decir cada año donde hacen esas obras para ir a visitarlas? ¿O ese dinero se pierde en otros menesteres?