Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2021. 17:06h.

Vox demana la detenció de Josep Costa

Per no presentar-se a declarar davant el TSJC

Vox demana la detenció de Josep Costa

Vox ha demanat una ordre de detenció contra l'expresident de Parlament, Josep Costa, segons ha informat el diputat Joan Garriga al seu compte de Twitter. La denúncia del partit arriba després que Costa no es presentés a declarar davant el TSJC.

Garriga recorda que "Vox es va querellar contra els membres de la taula de Parlament anterior per desobediència als tribunals. La setmana passada van ser les declaracions i el 'xulet' es va negar a comparèixer".

Costa va anunciar la setmana passada que no aniria a declarar davant el TSJC per desobeir el TC durant l'anterior legislatura. "No reconec l'autoritat del TSJ per jutjar cap acord de Parlament. No té sentit dialogar amb uns jutges i fiscals repressors, que no entenen conceptes bàsics com la separació de poders. L'objectiu és derrotar a Europa. Per això he decidit no anar avui a declarar", va afirmar.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Logicademocratica, Badalona, 21/09/2021 - 08:20

Vox es com el chivatilla atontadet de la classe, que va a la senyoreta perquè renyi als companys. Senyo, senyo…el Xusep no hace caso !!. I a la senyoreta histericona i amargada li falta temps per castigar al nen desobedient.

#6 C, Vilassar de Mar, 21/09/2021 - 08:05

El Costa sí que sap de separació de poders. Les lleis de desconnexió i l'estructura del Poder judicial que volien implantar eren exemplars.

#5 Yomismo, Sevilla, 21/09/2021 - 04:32

VOX logra que retiren «chabolas» ilegales del Distrito San Martín de Barcelona

https://uccpost.es/vox-logra-que-retiren-chabolas-ilegales-en-el-distrito-de-san-martin-de-barcelona/

#4 Facholin, Barcelona, 21/09/2021 - 01:46

Paciencia a los de vox, paciencia. En menos de dos años todos estos ya estaran desfilando hacia cualquier carcel del estado español con todos los privilegios que merecen.

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 20/09/2021 - 20:22

Corran, lo han visto en un párkin de la junquera metiéndose en un maletero. Va dirección a la Casa de la República, Waterloo s/n, donde duerme Mocho como un mochuelo.

#3.1 Vicky, Vilanova, 21/09/2021 - 14:10

¿Qué buenas vistas teneis desde la habitación del Paradise eh?