Publicitat
Política · 21 de Gener de 2019. 11:58h.

Vox demana la il·legalització d'Arran

Jorge Buxadé: "hem vingut per quedar-nos"

Vox demana la il·legalització d'Arran

La direcció de Vox a Catalunya ha demanat aquest dilluns la il·legalització d'Arran, l'organització juvenil vinculada a la CUP. El portaveu de la formació a Catalunya, Jorge Buxadé, ha manifestat en roda de premsa que "sempre que patim una persecució hi ha una convocatòria d'Arran" i ha demanat que la fiscalia actuï.

"No permetrem -ha afegit- que els nostres militants siguin amenaçats per partits d'extrema esquerra i organitzacions separatistes". Buxadé ha insistit que ells estan "a favor de la Constitució" i que "hem vingut per quedar-nos".

Vox es referia al camp d'estiu celebrat a La Selva del Camp (Tarragona) quan unes 200 persones convocades pels CDR van intentar boicotejar la trobada, un d'ells armat amb una motoserra.

La formació ha denunciat també altres assetjaments a Sant Vicenç dels Horts el passat mes d'octubre o a Santa Coloma de Gramenet el desembre a més de pintades amb la inscripció: "Abascal, et mereixes un tret a la nuca" o "Vox matarem".

Jorge Buxadé -que ha actuat de portaveu al costat d'Ignacio Garriga ha denunciat igualment el "silenci còmplice de la resta de partits polítics" i ha criticat els "responsables polítics" dels Mossos tot i que ha defensat la resta del cos.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 =cataÑol=, ..., 21/01/2019 - 23:01

¿Hay algún Estado democrático cuyo gobierno permita a los políticos que lo representan en una parte del territorio y a los empleados públicos que allí prestan sus servicios exhibir símbolos cuyo significado, implícita o explícitamente, es que la policía y los jueces encarcelan arbitrariamente a ciudadanos inocentes?

#14 “VOX ...NO-NO defiende el título VIII de la Constitución..., ...VOX quiere una ÚNICA-ESPAÑA... SIN 'autonomías' ”..., 21/01/2019 - 22:54

Buxadé [="VOX-CataluÑa]:

“VOX ...

NO-NO defiende

el título VIII de la Constitución...

VOX quiere una ÚNICA-ESPAÑA...

SIN 'autonomías' ”...

#11 Ui, Vich! Què antich! Parleu lo pus bell catalanesch que en el món s'hi ha..., ..., 21/01/2019 - 15:45

Després de la mort de Franco,
a ESPANYA es van fer =DUES "coses"= ...
- una de "BONA" = La Restauració de la =DEMOCRÀCIA= ...
- i una altra de "DOLENTA" = TRENCAR, TROSSEJAR = E-S-P-A-Ñ-A =
en 17 "Mini-Estats" [= Autonomies]...
CAL MANTENIR la =DEMOCRÀCIA=
però...
s'ha de RECUPERAR...
URGENTMENT...
La =ESPANYA+UNITÀRIA=

#10 Sr Pepito , Lerida , 21/01/2019 - 15:35

Totalmente de acuerdo.No es comprensible que una organización legal defienda claramente la violencia,como hace Arran.Si una organización quiere ser legal no puede ser que defienda abiertamente el delito.La legalidad tiene que ser correspondida con el respeto a la ley,y no con la defensa de la violencia.

#5 Neferu, Barcelona, 21/01/2019 - 15:02

Yo no estoy de acuerdo en que se liegalice a ninguna formación por hacer escraches pero, SÍ estoy porque la justicia actúe con contundencia en estos casos; que les pongan unas multas tan altas que se les quiten las ganas de volver a las andadas; que el código penal deje bien claro que cuando se invade la libertad del prójimo pasa a ser delito.

#5.1 Neferu, Barcelona, 21/01/2019 - 17:01

Perdón, quiese decir ilegalice.