Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2021. 17:18h.

Vox demana "menys tertulians i més policies"

Reclama un augment anual de 1.500 mossos d'esquadra

Vox demana "menys tertulians i més policies"

El president de el grup parlamentari de VOX al Parlament de Catalunya, Ignacio Garriga, ha anunciat que el partit registrarà una proposta de resolució amb la intenció d'"incrementar el nivell de seguretat en tots els carrers de Catalunya".

Garriga ha deixat clar que la nostra regió s'ha convertit en "el paradís dels delinqüents" i és més necessari que mai millorar "la cooperació entre els diferents cossos judicials", és a dir Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra i policies locals , amb la intenció de "expulsar els immigrants il·legals".

En aquest sentit, ha realitzat un repàs dels episodis de violència en aquests últims dies provocats per Menas i ha deixat clar que es produeixen a causa de "les polítiques bonistes i irresponsables del separatisme i l'esquerra". Així mateix ha recordat que "els veïns estan farts d'aquests alts índexs de delinqüència" i que VOX mai renunciarà a "donar-los veu i denunciar els seus problemes".

El la proposta de resolució, el partit també reclama un augment anual de 1.500 agents dels Mossos d'Esquadra i ha recordat que a Catalunya cal que hi hagi "menys tertulians i més policia".

A més, el document també preveu que la junta de seguretat es reuneixi de forma immediata, després de criticar que no ho hagi fet des de setembre de 2018; que s'elabori un pla de seguretat per a Catalunya; i es realitzi un balanç de al Pla d'Acció Tremall, perquè és clarament millorable.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 16/04/2021 - 22:20

Cero mossos. Una sola policía para todo el territorio nacional.

#2 Marcial, Santa Coloma, 16/04/2021 - 21:17

O reconvertir los tertulianos en policías, con sanchis de caporal y el resto mossos rasos, cotarelo, la fallarás, talegón, karmele, la rahola, repartiendo leña al mono con su mala baba a diestro y siniestro, un remake demencial de la loca academia de policía. Pero no, tampoco sería buena idea.

#1 bejota, bcn, 16/04/2021 - 20:11

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO LOS REPUBLICANOS (USA) O TORY (UK).NO COMPARTO ALGUNOS EXCESOS COMO ELIMINAR LAS AUTONOMIAS VOTADAS POR MAYORIA .LAS OTRAS, COMO GALICIA ,DONDE SÓLO UN 20% LA VOTÓ HABRIA RECONSIDERAR.EN EL CASO DE CIERTAS COMPETENCIAS "SUSTRAIDAS "AL GOBIERNO DE TURNO PARA PODER GOBERNAR,TAMBIÉN HABRIA QUE REVISAR .