Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2021. 19:41h.

Vox demana presó per als multireincidents

"No pot ser que entrin per una porta del jutjat i surtin per una altra"

Vox demana presó per als multireincidents

Vox ha proposat modificar el Codi Penal per endurir les penes per furt: "no pot ser que els delinqüents multireincidents, els carteristes de metro, entrin per una porta de jutjat i surtin per l'altra el mateix dia", ha manifestat el diputat Sergio Macián.

"A Catalunya hi ha un greu problema de seguretat i ha de ser aquest Parlament qui lideri una resposta. Catalunya és la comunitat autònoma on més delictes de furt es cometen de tot Espanya", ha denunciat.D'altra banda, ha considerat que "els indults són un acte d'indecència, de traïció i de corrupció del govern de Pedro Sánchez. Són un atac complet a la democràcia, a la separació de poders, al Tribunal Suprem i a la pròpia Constitució".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 29/10/2021 - 10:52

pues claro q es posible, sobre todo si el delincuente reparte el botín con quien después ha de juzgarle, pq cuando quieren y con las mismas leyes, bien q los meten en el talego sin contemplaciones. Pero en el caso de extranjeros es fácil, trabajos obligatorios hasta q diga de donde es, con pala o cuchara y a currarse un túnel de BCN a palma.