Política · 27 de Juliol de 2022. 19:10h.

Vox denuncia menas okupes a Calella

Ignacio Garriga afirma que "menors marroquins sembren el terror" en un edifici

Vox denuncia menas okupes a Calella

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, ha visitat Callela una setmana després que els okupes d'un pis d'aquesta localitat fossin desallotjats per ordre judicial. No obstant això, abans del judici ràpid, els propietaris van ser detinguts per entrar en el seu habitatge per a tirar als ocupants.Garriga ha volgut estar "al costat dels veïns" de Calella que "estàs sofrint la creixent okupació que s'estén per Catalunya", que acumula el 42% de les ookupaciones de tota Espanya. En aquest sentit, ha explicat el cas d'una dona amb dos fills que s'ha vist obligada a col·locar una "porta blindada per a segellar el pis que té al costat per por que sigui okupat".

En aquest sentit, el líder de Vox a Catalunya ha detallat que aquesta veïna de Calella "viu en un edifici on té a menors marroquins que sembren el terror" i ha denunciat que "punxen l'aigua, punxen la llum i han rebentat moltíssimes portes per a poder accedir als subministraments". "Moltíssims veïns traslladaven una sensació d'abandó per part de les institucions", ha afegit.

Finalment, Ignacio Garriga ha assegurat que Vox no farà "un pas enrere" fins a garantir el dret a la propietat privada i reformar les lleis que siguin necessàries en el Parlament i en el Congrés. "Els veritables culpables del drama que sofreixen les famílies de Calella i de molts barris de Catalunya són Aragonès i Illa, que són còmplices de la màfia de l'okupació".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 28/07/2022 - 13:06

es mas q evidente q han puesto a esos críos ahí para bajar el precio de los pisos, alguien vendrá después y los comprara, ese es el q paga a los menas. Y el q no lo quiera ver, peor para el.

#6 josep miquel, calella, 28/07/2022 - 12:45

Menas marroquins a Calella ? i ara, Peró que esteu dient, aquí tot va be. Fins i tot han creat una fundació amb sous astronomics per buscar pisos per gent així que apareix al poble, no tenen feina i apa a viure del serveis socials i caritas. Els menas varen venir primer a un hotel per gestions de la Generalitat amb una alcaldessa independentista.

#5 La victima, LLoret de Mar, 28/07/2022 - 11:06

Els nostres 100mil euristes sont moooolt solidàris amb les gents que veniren de mes enllà...

#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 27/07/2022 - 19:33

Ahí VOX tiene un semillero de votos de los que no se ocupa nadie. Ni las instituciones, ni la policía, ni los partidos.

#2.1 Fer, BCN, 27/07/2022 - 21:09

En efecto, Capitán. Va a ser lo mismo que el partido de Le Pen en Francia, que empezó recogiendo los votos de izquierda en zonas asoladas por la inmigración incontrolada.