Publicitat
Política · 6 de Març de 2019. 21:36h.

Vox diu "Puigdemont a presó" al Parlament Europeu

Ortega Smith ofereix la conferència "Catalunya, una regió d'Espanya"

Vox diu "Puigdemont a presó" al Parlament Europeu

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha acabat una conferència sobre Catalunya en una de les sales del Parlament Europeu al crit de "visca Espanya, visca Europa i Puigdemont a presó!". Ortega Smith ha ofert una conferència titulada "Catalunya, una regió d'Espanya" a la cambra europea, en la qual s'ha mostrat molt crític amb l'independentisme, la immigració i la multiculturalitat.

"Catalunya és Espanya, Espanya és Catalunya. Sense llei no hi ha democràcia. Benvinguts a la resistència des d'Europa", ha manifestat Ortega Smith a l'inici de la conferència al Parlament Europeu, on ha estat invitat per l'eurodiputat polonès Kosma Zotowski per donar la seva visió de la situació a Catalunya.

El dirigent de la formació ha manifestat respecte al judici del procés que "ens trobem davant d'una organització criminal, formada pel govern de la Generalitat, l'ANC, Òmnium Cultural i l'AMI, una colla de facinerosos totalitaris".

Ortega Smith ha posat en valor el paper històric d'Espanya pel que fa a la defensa dels "valors cristians" del continent i ha afirmat que "sense les Naves de Tolosa, sense la Batalla de Lepanto i sense Carles V, crec que totes les senyores que estan a la sala vestirien el burka". "La millor defensa d'Europa és la defensa de cadascuna de les nacions que conformen aquest continent", ha assegurat Ortega Smith, que ha recalcat que Europa "no s'entén sense l'aportació d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Sinitaca, 07/03/2019 - 10:28

Con dos cojones, si señor.

#2 Mireia, Barcelona, 07/03/2019 - 09:14

El "procesado-rebelde" el boig de Waterloo no li caldria ni judici per entrar a presó, perque lo que va sortint es alucinant:
https://www.elconfidencial.com/espana/2019-03-07/puigdemont-plan-quitar-estado-pensiones-catalanes-ibm-deloitte_1866938/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=news_ec&utm_content=textlink&utm_term=apertura

#1 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 07/03/2019 - 08:22

Con Podemos vuElve el hombre de verdad. Dicen que Pablo Iglesias va a ser el nuevo fichaje de Vox.