Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2021. 14:52h.

Vox insta a retallar els alts càrrecs de la Generalitat a la meitat

En l'actualitat n'hi ha més de 300

Vox insta a retallar els alts càrrecs de la Generalitat a la meitat

Alts càrrecs del Govern, al Pati dels Tarongers, en el segon aniversari de l'1-O

Vox ha presentat una proposta de resolució al Parlament per retallar alts càrrecs de la Generalitat a la meitat dels més de 300 que, segons la formació, hi ha en l'actualitat i reduir un 35% el seu salari "amb l'objectiu de reduir la despesa pública, millorar la imatge del sector públic i eficiència de l'administració de la Generalitat".

El grup parlamentari presidit per Ignacio Garriga recorda en el text que "el salari mitjà d'un alt càrrec de la Generalitat de Catalunya és de 80.893,49 euros anuals, xifra que, per posar només un exemple, supera a la retribució d'un vicepresident del Govern d'Espanya".

El partit també assenyala que el cost dels alts càrrecs en l'actualitat supera els 25 milions d'euros i assegura que amb la seva proposta es podria reduir "la despesa pública de personal en uns 17 milions d'euros, xifra gens menyspreable que podria destinar-se a polítiques socials o a combatre la xacra de l'atur juvenil".

"Pocs ciutadans a Catalunya entenen que el president de la Generalitat guanyi gairebé 45.000 euros més a l'any que el president del Govern d'Espanya o que el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre guanyi més que el ministre d'Afers Exteriors d'Espanya", apunten.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Carme, Barcelona, 29/10/2021 - 13:13

Aquests politics de VOX cada dia m'agraden més, com a mínim els hi canten la canya a tots aquests polítics independentistes que tenim al parlament,i demostren que la majoria de coses que diuen, van en contra corrent,a part de cobrar-nos més impostos que altres comunitats com el CO2,segueixin així srs. der VOX,cada cop tindran més vots.
#10 Pan con tomate y jamón ibérico, Catalunya cap al no-res..., 29/10/2021 - 00:44

"Vox insta a retallar els alts càrrecs de la Generalitat a la meitat..."

Como se empeña VOX en mostrar las vergüenzas del catalanismo... Teniendo en cuenta que el objetivo de la secta siempre ha sido colocar a los suyos, estas cosas son como meterles un dedo en el ojo...

#9 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/10/2021 - 22:07

Con propuestas como esta se entiende la campaña de fascistización de Vox que le hacen los separatistas.

#8 Tom, Barcelona, 28/10/2021 - 20:23

Una propuesta interesantísima!!! Y de paso que cierren los cientos de chiringuitos regados de subvenciones alimentados por nuestros impuestos y que no sirven para absolutamente para nada.

#7 Campionat de la mamandúrria, Chez Titole, 28/10/2021 - 20:14

Desde luegu (com diría un indepe radical que conec) el nombre de càrrecs de la nostra republiqueta virtual és considerable, per una senzilla regla del tres si fossín grans com Texas ens en caldríen 40 mil, la questió és si tenim els polítics més espavilats del mon o si nosaltres que votem som els més rucs del mon.