Publicitat
Política · 11 de Gener de 2020. 13:49h.

Vox ja té seu a Barcelona

Al districte de Sarrià - Sant Gervasi

Vox ja té seu a Barcelona

Vox ha trobat seu a Barcelona després de molts mesos buscant un local. El partit que presideix Santiago Abascal, segons ha sabut e-notícies, ha decidit ubicar-se al districte de Sarrià - Sant Gervasi, al carrer Camp, 28; a la cruïlla amb General Mitre.

La formació ja ho ha fet saber als seus militants: "us comuniquem amb alegria que hem aconseguit assumir un dels 'objectius' de la gestora de Vox Barcelona, ja tenim seu social!". El president del partit a Barcelona, Joan Garriga, ha explicat als simpatitzants que "el local té uns 300 metres" i afegeix que serà "un instrument molt útil per a la nostra lluita".

google.jpg

"La seu és un element imprescindible per treballar, reunir-se, formar-se i fer gran el projecte de Vox Barcelona", remarca. En els propers dies, segons fonts del partit, tenen previst iniciar trobades en el nou local de la capital catalana.

Finalment, celebra que les passades eleccions generals van tenir "un resultat molt positiu" i van demostrar "qui està disposat a lluitar per les nostres idees amb generositat i entrega". "Doblem diputat i esperem seguir creixent en unes pròximes eleccions autonòmiques i preparar amb èxit les següents municipals", conclou.

 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#14 Roxy, Barcelona, 03/03/2020 - 21:54

El satanismo chavista es terrible y ya llego ...ojo

#13 Maria Piu, Londres, 13/01/2020 - 20:18

I a Sarria Sant Gervasi li han llogat un local al negre de VOX!?

#12 Tirant, Bcn, 12/01/2020 - 15:59

VOX no és un partit d'extrema dreta ni xenòfob. Es tracta senzillament d'un partit de dretes sense complexos. No pretén acabar amb el sistema democràtic, no practica la violència ni està en contra de la immigració sempre que sigui legal i controlada. No milito ni voto a VOX però els respecto.

#11 Flanagan, Tabarnia City, 12/01/2020 - 15:24

Cualquiera les asegura el local con la de veces que se lo van a destrozar los del mandat democratic.

#10 I'm really pissed of, Barcelona, 12/01/2020 - 01:23

Empieza la reconquista. Arriba España!!