Publicitat
Política · 28 de Maig de 2014. 13:58h.

Vox no va sortir per 3.000 vots

El partit de Vidal-Quadras acusa el PP de "donar ales a formacions polítiques d'esquerra radical"

Vox no va sortir per 3.000 vots

Un acte de Vox

Vox, en un comunicat, lamenta que "les eleccions al Parlament europeu han permès obtenir un quart de milió de vots que, però, no ens han atorgat escó. Una diferència de menys de 3.000 vots ens ha apartat d'aquest objectiu en el que es pot considerar un cas greu de mala fortuna. Aquesta ensopegada en la nostra primera compareixença no ens apartarà del camí emprès".

El partit de Vidal-Quadras considera que "aquestes eleccions han fet palesa la crisi del partit hegemònic de l'esquerra, la dreta també ha de poder triar noves opcions polítiques. VOX és aquí, ara i per sempre , per garantir aquesta opció i oferir un nou mitjà d'acció política als espanyols".

"Som conscients de les dificultats que se'ns s'imposaran, que segurament superaran en arbitrarietat i intensitat les que se'ns han imposat fins ara. D'acord amb la seva condició oligàrquica, el Govern ha decidit donar ales a formacions polítiques d'esquerra radical i imposar un veto efectiu a la nostra presència en tots els mitjans públics i en gran part dels mitjans condicionats pel Govern", afegeixen.

"Els espanyols hauran de jutjar aquest disbarat pels seus resultats, però en qualsevol cas, estem convençuts que la concurrència de Vox com a antídot del radicalisme d'esquerres i nacionalista, és més necessària que mai", sentencien.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Enric, Barcelona, 28/05/2014 - 17:33

PedroJ els fa campanya amb una entrevista a Ortega Lara que El Mundo publica una setmana abans de les eleccions (diumenge, quan més diaris en venen), els falten 3000 vots i diuen que "es pot considerar un cas greu de mala fortuna"?
Els vots es guanyen per "sort"?

#4 Decart, L'Escala, 28/05/2014 - 17:00

Ja era hora que a la dreta li sortissin satelits que disperssin vot. Alejo, sempre et pots dedicar a negoci familiar......

#3 Jesús, Murcia, 28/05/2014 - 16:56

¿Veto en los medios públicos? ¿Acaso no sabe que los repartos de espacios van en consonancia con resultados de anteriores elecciones? ¿Veto en los privados condicionados por el Gobierno? ¿Si no lo invitan es porque el Gobierno lo condiciona así? Bueno, él mejor que nadie sabrá como son los del PP

#2 Manel, Sabadell, 28/05/2014 - 15:50

Doncs cal donar gràcies a Déu!

#1 Toni, Organyà, 28/05/2014 - 14:50

Vidal-Quadres a fer tele que és lo teu! Y era una vez un.... que alegraba ...