Publicitat
Política · 1 de Maig de 2021. 17:05h.

Vox penetra a les classes populars

El partit impulsa el seu propi sindicat

La formació de Santiago Abascal ha optat per orientar els seus discursos a seduir la classe treballadora i ha aconseguit penetrar en els votants de classes populars en el darrer any. L'estratègia de Vox també ha incorporat la creació d'un sindicat propi per disputar el vot obrer a les formacions d'esquerres, el sindicat Solidaridad, que s'ha estrenat aquest 1 de maig amb algunes marxes de vehicles.

El sindicat Solidaridad, vinculat a Vox, ha convocat aquest dissabte mobilitzacions a gairebé totes les capitals de província coincidint amb el dia del treballador. A Lleida els membres del sindicat s'han manifestat mitjançant una caravana de vehicles, tal com mostren les imatges. El sindicat, de recent creació, afronta així el seu primer Dia del Treballador amb l'objectiu d'esgarrapar espai electoral a les forces sindicals tradicionals d'esquerra.

El portaveu adjunt del grup parlamentari de Vox al Parlament de Catalunya, Antonio Gallego, ha destacat aquest dissabte en declaracions als mitjans la feina del sindicat Solidaritat i ha considerat que des d'aquest sindicat es preocupen pels "veritables problemes dels treballadors". "La defensa dels treballadors no és patrimoni de l'esquerra" ha recalcat el diputat de Vox durant la seva intervenció.

"Ens hem reunit a la Zona Franca de Barcelona per donar suport al nostre sindicat germà, Solidaridad, preocupat pels veritables problemes dels treballadors" ha començat Gallego. "A Catalunya hi ha més de 500.000 aturats, més de 130.000 segueixen patint l'ERTO, milers d'autònoms estan tancant les portes i està bé que un sindicat com Solidaritat es queixi i posi de manifest aquesta terrible situació econòmica que està portant a milers de famílies a l'atur i a la misèria" ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#19 Yomismo, Sevilla, 03/05/2021 - 16:57

Antonio Maestre hace el ridículo: acusa a VOX de usar «criptomensaje neonazi» para referirse a Hitler

https://altavozdesucesos.es/antonio-maestre-hace-el-ridiculo-acusa-a-vox-de-usar-criptomensaje-neonazi-para-referirse-a-hitler/

#18 Patumeiro, Sant Patumet, 02/05/2021 - 23:45

A las mariscadas !! Como hacian los de UGT.
Esto de ser sindicalista es un chollo

#16 Yomismo, Sevilla, 02/05/2021 - 22:37

El cierre de campaña de Vox en Madrid: siete años después se les sigue entendiendo todo

https://www.outono.net/elentir/2021/05/02/el-cierre-de-campana-de-vox-en-madrid-siete-anos-despues-se-les-sigue-entendiendo-todo/

#15 bejota, bcn, 02/05/2021 - 14:57

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS ,JUNTO CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.

#15.1 Uno, Una, 02/05/2021 - 23:17

Sí, un "partido conservador de manual". Aquí el exjefe de los colegas alemanes de VOX, AfD, pidiendo que maten a Merkel, que sí es un consevadora decente: https://www.businessinsider.de /politik/deutschland/ex-afd-la ndeschef-und-ehemann-der-berli ner-afd-vorsitzenden-brinker-v erbreitet-mordaufruf-an-merkel -bei-facebook-a/

#15.2 Una gran ensarronada, Barna, 03/05/2021 - 09:22

Les autonomíes foren un invent anomenat "cafè para todos", el nom ja diu de què va la cosa. Es tracta d'un engranatge per endollar amics i parents, res més. Les proves son presents i no admeten discusió. Les propostes de VOX de suprimir la meitat del parlament madrider son dignes de ser valorades. Altra cosa és que ho arribin a fer o no.

#14 Uno, Una, 02/05/2021 - 11:30

"Solidaridad", el sindicato vertical de los que no trabajan. Por fin un sindicato a la medida de Abascal. Y claro que recibirá también subvenciones públicas, igual que ya las recibe VOX: Los puros que se fuma Santi, sin haber cotizado en su vida, no se pagan solos. Se los pagas tú.

#14.1 Potser sí, Chez Titole, 02/05/2021 - 14:23

Probablement si arriben a manar faràn el que fan tots, però de momernt els que manen i demostren com fan les coses son els del PP i els del PSOE. Son fets provats.

#14.2 Protágoras, bcn.Eapaña, 02/05/2021 - 19:17

Potser sí. Si Abascal y su sindicato llegan a recibir solo una centésima parte de las subvenciones que reciben los chiringuitos nacionalistas en cuatro días se montan una sede en la Plaza Cataluña.