Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2021. 09:20h.

Vox pesca en barris amb molta immigració

Campanya a les "zones més afectades per la inseguretat"

Vox pesca en barris amb molta immigració

El president del grup de Vox al Parlament de Catalunya, Ignacio Garriga, ha posat en marxa aquest dijous a l'Hospitalet de Llobregat la campanya titulada 'Barris Segurs’. Una iniciativa en què, durant les pròximes setmanes, "visitarà algunes de les zones més afectades per la inseguretat".

Després d'haver estat "atenent els problemes dels veïns" d'aquesta ciutat de la província de Barcelona, Garriga ha deixat clar que aquesta campanya és "una ofensiva per denunciar la situació dramàtica" que pateixen diàriament i que "no els deixa viure ni en pau ni en llibertat".

Així mateix, ha assegurat que "darrere de cada assalt, de cada robatori i de cada violació" hi ha un "conseller separatista que mira cap a un altre costat" i que Vox no donarà "ni un pas enrere" davant "el silenci de les institucions" sobre "la inseguretat creixent".

En aquest sentit, ha destacat que la formació seguirà "exigint de forma incansable el compliment de la llei en tots els barris" i que cada immigrant il·legal sigui "expulsat de manera immediata".

Ignacio Garriga ha reiterat que els menas "han d'estar amb els seus pares en els seus països d'origen" i que el partit derogarà "totes les lleis que els destinen diners mensualment", tenint en compte, a més, que hi ha molts catalans que "estan condemnats a les cues de la fam perquè no arriben a final de mes".

El president de el grup parlamentari de Vox ha destacat que "assenyalarà els responsables de la inseguretat" a Catalunya i ha instat els mitjans de comunicació a "denunciar cada atracament, cada robatori i cada violació especificant la identitat de qui comet el delicte" i ha recordat que, segons l'Idescat, "dels més de 7.000 reclusos que hi ha a Catalunya, més de 3.700 són estrangers".

Al llarg de les properes setmanes està previst que Ignasi Garriga visiti aquells llocs més afectats per la inseguretat en el marc d'aquesta campanya, “l’objectiu és traslladar missatges d'esperança als veïns i tornar-los la pau i la llibertat”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 bejota, bcn, 18/10/2021 - 12:23

DALES CAÑA ,GARRIGA, QUE ESTOS NACIONALISTAS /SEPARATISTAS LLEVAN 40 AÑOS HAIENDO LO UE LES DA LA GANA CON LA COMPLICIDAD DE LOS PARTIDOS DE AMBITO ESTATAL QUE COINCIDEN EN SER ANTIPATRIOTAS Y COBARDES.

#12 Carles, Bcn, 17/10/2021 - 13:28

Ja saben el què es fan ja....van a barris humils on la gent té poca cultura i formació fàcilment manipulables...

#11 Juan Ricart, Barcelona, 15/10/2021 - 20:20

No pescan nada, al contrario, son los únicos políticos con la dignidad suficiente como para visitarlos y hablar con la gente.

#9 Decebut, bcn (tbn), 15/10/2021 - 17:38

Qué raro! ¿Por qué será?

#8 Hector, Barna, 15/10/2021 - 15:43

Será en estos barrios donde la izquierda caviar se dará cuenta que sus votantes les han abandonado, son los primeros que sufren sus políticas, en los barrios mas humildes es donde mas delincuencia, suciedad y paro existe.
El cinturón rojo pasará de naranja a verde de Vox en poco tiempo.

#8.1 Decebut, bcn (tbn), 15/10/2021 - 21:15

Hace tiempo que ellos abandonaron a sus electores. Sus electores los están abandonando y lo gracioso es que esos partidos "obreros" que cada vez ponen más trabas a la jubilación de los trabajadores nunca entenderán por qué.