Publicitat
Política · 25 de Maig de 2022. 13:10h.

Vox proposa una consulta sobre el castellà

"Que també sigui present a les aules com a llengua vehicular”

Vox proposa una consulta sobre el castellà

El diputat de Vox, Joan Garriga, en una intervenció al Parlament, ha afirmat que pel que fa a la immersió “no hi ha cap consens. Si consultessin els ciutadans, s'adonarien que no hi ha consens”.

“Consultin els ciutadans si volen que el castellà també sigui present a les aules com a llengua vehicular, sobretot els votants del PSC i de Podem”, ha afegit.

“Aquesta llei és trampa i covardia, sí, trampa i covardia, perquè les sentències es compleixen i vostès estan acostumats a estar per sobre de la llei i per sobre de les sentències judicials, perquè són millors que ningú”, ha lamentat.

“No parlin de consens de país, perquè ni som país –som una regió d’Espanya– ni hi ha consens. I, si no, mirin aquesta càmera, i com els he dit abans, consultin els ciutadans. Vostès són lliberticides i es neguen a entendre que, a casa nostra, que a Catalunya tenim dues llengües, l’espanyol i el català”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Senen, Tarragona, 26/05/2022 - 05:05

Si senyor, els catalans demanem una consulta perquè això va de democràcia.
...Ai no espera't, que per això no val...

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/05/2022 - 23:52

Hasta que no haya 2 líneas de estudio, una en catalán y la otra en castellano no se acabará el problema. No quieren bilingüismo, pues sea.

#10 Lobisome, BCN, 25/05/2022 - 21:53

Parece que, poco a poco, se va entendiendo que la batalla por la lengua es la clave de arco de todo el tinglado su ideológico. Si se consigue desmontar la inmersión, ese engaño, encerrado en un embuste, dentro de una mentira, estarán acabados. Es por ahí por donde se les puede ganar la partida y conseguir hacer visible la Cataluña silenciada.

#7 FERRANOT, BARCELONA, 25/05/2022 - 16:43

Volem butà!!!! No estem parlant d'immersió, estem parlant de democràcia

#6 Jos, VNG (Ghost Republic), 25/05/2022 - 15:06

Vulem butà!