Política · 7 d'Octubre de 2018. 17:42h.

Vox truca a la porta

El partit 'ultra' omple el pavelló de Vistalegre

Vox truca a la porta

El Palau de Vistalegre (Foto: VOX)

Vox ha omplert aquest matí el Palau de Vistalegre de Madrid en un acte en el qual han acudit més de 9.000 simpatitzants enarborant banderes d'Espanya. Sota el lema "Eleccions ja", el president del partit 'ultra', Santiago Abascal, ha acusat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de pactar amb els separatistes i de buscar "la ruïna d'Espanya" per la via del diàleg.

Santiago Abascal s'ha mostrat crític amb la immigració, ha exigit eleccions generals i ha defensat la supressió de les autonomies així com la il·legalització dels partits i associacions "que vulguin destruir la unitat territorial".

"Ja cap empresa d'enquestes s'atreveix a ocultar-nos, Vox tindrà molt aviat representació perquè la veu de l''Espanya Viva' estigui en tots els parlaments" ha manifestat el seu president. Abascal ha defensat que es dissolguin els Mossos d'Esquadra i es recol·loqui "els lleials" a la policia i que es "detingui a Quim Torra". També ha criticat el que ha considerat "un nefast Estat de les Autonomies, que ens divideix i ens arruïna, una Espanya i no 17" ha dit.

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#34 Pilar, Sabadell, 08/10/2018 - 19:05

Si te gusta el órden, que te reconozcan por tus méritos, no estás por el lavado de cerebro de los totalitarismos marxistas, una igualdad de oportunidades real y no trepas, que tus hijos crecan en su familia y no en la tribu, amas la libertad, la propiedad privada, y estas en contra de todos los globalistas internacionales tu partido es VOX.

#33 Protágoras, bcn.España, 08/10/2018 - 15:25

Los comentarios sobre VOX dejan entrever que no es descabellado pensar que consigan representación parlamentaria en Cataluña. Y no creo que sus potenciales votantes sean xenófobos ni extremistas de derechas sino ciudadanos españoles catalanes a los que el nacional-etnicismo lleva humillando demasiado tiempo.

#32 Alejandro, Barcelona, 08/10/2018 - 13:28

¿De verdad que teniendo de molt honorable a Quim Torra y a la CUP de reserva espiritual estamos en condiciones de calificar a nadie de "ultra"?

#32.1 Jordi BR, L'H, 08/10/2018 - 15:52

Que yo sepa, Torra no ha propuesto derogar la ley de violencia de género, dejar clara su posición sobre, no la inmigración, sino los inmigrantes y no solo sobre el independentismo sino contra la Constitución cargándose el estado de las autonomías. Y con esta gentuza se juega votos PP y C's

#32.2 Protágoras, bcn.España, 08/10/2018 - 17:08

La mayoría de las democracias del mundo no tiene autonomías. Y si el PUEBLO (conjunto de ciudadanos españoles) vota suprimirlas será una decisión democrática. Torra dice que hablamos la lengua de las bestias. ¿Pero no es racista ni supremacista verdad BR?.

#31 OVNI, ELX, 08/10/2018 - 13:10

El jutjat 13 retira l’acusació de rebel·lió i sedició a desenes d’investigats després d’un any d’amenaça.
Reconeix que no és jutge competent per a investigar aquests delictes després de mesos d'haver-los investigat.

#31.1 Victor, Tarraco, 08/10/2018 - 18:52

Fake news

#30 Assumpció Riera, Vic - Catalunya, 08/10/2018 - 11:43

Aquests de VOX tenen el meu vot, Catalunya és una de les regions on l'islamisme ha crescut molt, sóc catalanista, no independentista, sempre he defensat el catalanisme moderat que va representar Duran i Lleida, els catalans no necessitem la independència, necessitem polítics que es preocupin per nosaltres abans que pels immigrants.