Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2022. 15:08h.

Vox veu "endollats" a Catalunya

"L'únic mèrit del nou president del CAC és ser director del Punt-Avui i biògraf de Puigdemont"

Vox veu "endollats" a Catalunya

Vox ha iniciat una campanya en les xarxes socials per denunciar els "endollats" que PSC, ERC i Junts designaran avui per a ocupar càrrecs en la Sindicatura de Comptes, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya i la Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Aquesta tarda està previst que la cambra voti les designacions de càrrecs pendents de renovació en aquests tres organismes.

La campanya arriba l'endemà que el president del grup parlamentari de la formació, Ignacio Garriga, acusés el Govern i el PSC de "pagar favors als seus amics amb sous milionaris". El mateix Garriga ha publicat un tuit per a recordar que "avui en el ple del Parlament s'aprovaran els primers endollats". "Càrrecs en quiosquets que únicament serveixen per a retornar favors a costa d'espoliar als catalans", ha sentenciat.

La formació denuncia que Xevi Xirgo, proposat per Junts, cobrarà 118.000 euros a l'any per ser "director d'El Punt-Avui i biògraf de Puigdemont". També destaca que Miquel Miralles i Laura Pinyol, proposats per Esquerra, rebran 114.000 euros a l'any perquè han estat "president de l'Associació Catalana de la Ràdio" i "cap de premsa de Carod-Rovira" respectivament.

El mateix sou rebran Rosa Maria Molló i Enric Casas, proposats pel PSC. De la primera destaca que el mèrit de la primera és ser "periodista vinculada a RTVE" i del segon que porta "40 anys treballant per al PSC". En total, 579.000 euros en sous per als cinc alts càrrecs que formaran el CAC.

Vox també assenyala que els tres partits s'han repartit la Sindicatura de Comptes amb Miquel Salazar (PSC), que serà síndic major, i els síndics Ferran Roquer (JxCat), Josep Viñas (ERC). Finalment, també es nomenarà l'ex consellera Meritxell Borràs com a presidenta de la Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Santi, Sabadell, 11/02/2022 - 17:17

Sort tenim de la de Vox presencia al deplorable Parlament, porten aire fresc denunciant totes les corrupteles de la banda de farsants que han segrestat les institucions. Ja era hora que algú destapés les vergonyes dels parasits que tant de mal estan fent a aquest dissortat territori. Gracies a Vox els kapos llacistes van entrar entre reixes

#13 Patumeiro, Sant Patumet, 11/02/2022 - 12:33

Se han equivocado de foto con Miquel Miralles, es el bateria de los Rolling Stones, Charlie Watts.

#12 Yomismo, Sevilla, 11/02/2022 - 12:30

VOX exige la dimisión inmediata de Sanchis al frente de TV3 y que se le abra un expediente sancionador https://www.voxespana.es/noticias/vox-exige-dimision-inmediata-sanchis-tv3-expediente-sancionador-20220211?provincia=barcelona-lerida-tarragona

#11 Vladimir, El Prat de Llobregat, 11/02/2022 - 09:48

Mi total apoyo a Vox en esta reclamación, pero creo honestamente que primero tendrian que limpiar su propia casa en Andalucía, Murcia y Madrid, donde hay exactamente lo mismo que aquí o peor, la esposa del César no sólo ha de ser honrada sino también parecerlo.

#11.1 Yomismo, Sevilla, 11/02/2022 - 12:33

VOX no gobierna, ni tiene altos cargos en Murcia, Andalucía o Madrid. Infórmese antes de escribir por que si no está engañando a los que lo leen y tampoco tienen ni idea de lo que escriben como usted.

#10 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 10/02/2022 - 20:13

Quién decía que el sueño americano estaba de capa caída. Cualquiera puede convertirse en cienmileurista. Adiós al basural y el desguace, el suburbial de patio trasero y las botas llenas de barro. Ahora el coche va solo. Eso es lo bueno de tener amigos hasta en el infierno.