Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2018. 23:00h.

Vox vol tancar Canal Sur

També proposen retornar les competències en Ensenyament i Sanitat

Vox vol tancar Canal Sur

Javier Ortega Smith, secretari general de Vox, al Preguntes Freqüents de TV3

Vox no vol entrar al govern de la Junta d'Andalusia, però ha posat com a condicions per donar suport al futur president de la Junta tancar Canal Sur i reformar l'Estatut autonòmic per retornar competències al Govern espanyol. “No volem càrregues ni càrrecs”, ha assegurat aquest dimecres el líder de la formació, Santiago Abascal, qui ha afegit que “la nostra baralla no serà per veure qui s'asseu a les butaques".

Abascal, en canvi, ha afirmat que “plantejarem el tancament de Canal Sur” perquè es tracta d'un servei “prescindible”. “Plantejarem també que s'iniciï un procés de reforma de l'Estatut d'Autonomia d'Andalusia perquè Andalusia es posi al capdavant de devolució de competències a l'Estat en matèria d’ensenyament i sanitat”, ha explicat.

Respecte les negociacions amb el PP i Ciutadans, el líder de Vox ha manifestat que “no volem parlar de línies vermelles”. “No volem entrar en un procés de negociació que doni la sensació que hi ha alguna possibilitat que nosaltres frustréssim l'alternativa a Andalusia”, ha conclòs Abascal.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Alex, NYC, 06/12/2018 - 15:47

Todo el dinero gastado en TV3 y Cat Radio que se podria haber destinado para la sanidad y servicios de primera necesidad. Pero claro...no es prioridad segun el brujo supremo PuigDemon.

#8 Protágoras, bcn.España, 06/12/2018 - 10:43

Mientras se hacen recortes en sanidad, enseñanza y prestaciones imprescindibles, no falta dineros para algo tan superfluo como las tvs públicas. Que lo único que sirven es para mantener a miles de apesebrados que a cambio se ponen al servicio del gobierno de turno.

#7 Purria de Tabarnia, Bcn, 06/12/2018 - 08:19

Van a devolver el dinero de la lotería?

#6 Robert, Figueres, 06/12/2018 - 07:05

Ojalá aquí el mateix amb TV3 i Catalunya radio.

#5 Tabarnés puro, Barcino, 06/12/2018 - 04:32

A muchos apesebrados de TV3%, Cat1000colinasRadio, ... les han entrado cagarrinas. Me encanta!! Jajajajaja!!!!