Publicitat
Política · 13 de Gener de 2011. 10:48h.

"Vull ser alcaldessa de Barcelona"

Montserrat Tura recorda al PSC que "l'objectiu ha de ser guanyar les eleccions municipals"

L'exconsellera de Justícia i membre de la Mesa del Parlament, Montserrat Tura, ha fet l'anunci que aspira a ser candidata a l'alcaldia de Barcelona. En una declaració a la seu del PSC de Barcelona, ha manifestat que "no només vull unes primàries, vull ser alcaldessa de Barcelona".

En aquest sentit, ha manifestat que "servir Catalunya es pot fer des de molts llocs. Un dels més rellevants és, naturalment, la seva capital" i ha afegit que "servir Barcelona des de l'Ajuntament, és un dels honors més alts que qualsevol ciutadà de Barcelona i del nostre país pot tenir".

Tura ha manifestat el seu "respecte" per l'actual alcalde i el seu rival en les primàries, Jordi Hereu; però ha recordat al PSC que "l'objectiu ha de ser guanyar les eleccions municipals".

També ha assenyalat que "en els moments difícils, el principal adversari és l'escepticisme i aquest només es pot vèncer si demostrem la capacitat, la possibilitat de canviar el curs de les coses per part dels ciutadans".

Pe acabar, Tura ha llegit una sèrie de punts per mostrar el seu compromís amb la ciutat i la seva "voluntat que Barcelona tingui, per primera vegada, una dona que assumeixi la màxima responsabilitat institucional de la ciutat".

Tura, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 josepxicot, barcelona, 14/01/2011 - 18:30

Bè jo creia que per a ser candidat a l´alcal
dia,s´havia de ser del lloc,sembla que no
es així,ara que aquesta senyora ja ha es
tat prou a la política,se´n podria anar a des
cansar,es clar que la política es com un vici,no s´hi poden estar.Desintoxicació si
us plau.

#43 maria, barna, 13/01/2011 - 20:47

I jo vull la lluna en un cove, no et fot? I vull guanyar 3000 euros al mes i no haver de pagar els bastants més que cobres tu, xata! potser que deixem pas a cares noves, que la teva la tenim més vista que el TBO. Que us hem fotut fora, ho enténs? millor dedicat a fer de metgessa que prou falta fan.

#42 jordi, bcn, 13/01/2011 - 20:10

amb dos nassos tura, a guanyar als fatxetes catalanistes i demostrar que bcn es i sera de dretes

#41 Ramon, Barcelona, 13/01/2011 - 18:21

Xavier Trias en tindrà prou amb anar-se apuntant a una llibreteta tot el que es retreguin mútuament l'Hereu i la Tura, per després anar-ho deixant caure en campanya sempre que l'afegitó final: "I això no ho dic jo, senyohagueu, això són paraules de la senyogatuga!". O viceversa.

#40 Potro, Palafrugell, 13/01/2011 - 18:06

La confrontació entre l'Hereu i la Tura és el millor que li podria passar a en Trias per aplanar-li el camí. Estan ben perduts aquests del PSOE.