Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2011. 10:42h.

Webislam acusa Cuní i Rahola "d'odi irracional"

També de "periodisme de carnassa" i de "provocar incendis"

Webislam acusa Cuní i Rahola "d'odi irracional"

Pilar Rahola i Josep Cuní

Webislam ha fet públic un comunicat arran de l'article que Abdennur Prado va escriure dies enrere, en què es posicionava contra la intervenció a Líbia i assegurava que el govern espanyol tindria "el seu 11-M" com a resposta, tot i que després es va desfer en explicacions sobre el sentit "metafòric" de les seves paraules.

Aquest comunicat està signat per Alberto López Bargados (antropòleg), Benet Salellas (advocat), Colectivo editorial Virus, David Fernández (periodista), Gerard Horta (antropòleg), Periódico Masala, Toni Serra (membre de l'Arxiu de Vídeo OVNI).

En el mateix es critica als periodistes de TV3, Josep Cuní i Pilar Rahola, als quals acusa de fer "periodisme de carnassa". "Quan Pilar Rahola presenta Prado com un llop amb pell de xai i suggereix, juntament amb Alfonso Ussía, cremar l'heretge a la pira de la Fiscalia General de l'Estat, o quan Josep Cuní li pregunta al seu entrevistat si la seva actual estada a Còrdova té a veure amb la reconquesta d'Al-Andalus, ens trobem davant d'un periodisme de carnassa ", consideren.

Segons el parer de Webislam, Rahola i Cuní "exploten i difonen de manera irresponsable l'odi irracional als musulmans, des de la suficiència infantil dels que s'han acostumat a provocar incendis de manera quotidiana, sense reparar en les seves conseqüències".

"Actiu defensor de la igualtat de la dona o de la legitimitat de l'homosexualitat en l'islam, intolerant amb qualsevol ús de l'islam com a pretext per a accions violentes i defensor d'una pràctica religiosa allunyada de jerarquies clericals, només la grollera manipulació de les seves paraules i l'escamoteig deliberat de la seva trajectòria poden explicar la fustigació de què aquests dies està sent objecte Abdennur Prado ", escriuen.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 jose, barcelona, 18/04/2011 - 10:30

Señores mios , su aseveracion de que la señora Raola y el señor Cuni hacen perodismo de carnaza , ya que son lo suficiente ecunamines en estos asuntos , si me da la impresion de que los unicos que hace ese tipo de periodismo no seran Vds?

#15 josepxicot, barcelona, 02/04/2011 - 13:40

Les llibertats,l ´Estat de Dret ila democràcia
ha de tenir uns límits,no es pot tenir obert
una web on es fan amenaçes i tot tipús de
provocacions contra els que no som musul
mans,aquests Prado ha de ser empresso
nat i la seva web tancada.Prou de fer la
viu viu,ens juguem la pell.

#14 Berta, BCN, 02/04/2011 - 13:34

Dóna la sensació que pels islamistes radicals o ets islamista o ets antiislamista. Sense terme mig

#13 Amadeu, Arbúcies, 02/04/2011 - 08:49

A mi no m'agraden ni els islamistes ni els sionistes i si els d'Alàh son radicals els de sión , ni te cuento, perquè Rahola i Cuní no en parlen del president jueu violador de dones Moshé Katzav?
I mireu que diuen a Webislam: http://foro.webislam.com/showthread.php?t=4163
Tots dos: Fora.

#12 joan, canet, 01/04/2011 - 21:40

Però encara no han tancat aquest pamflet? I el tal Prado encara no l'han tancat a la presó? I la llei antiterrorista? En fi "nada nuevo bajo el sol". Espanya és això!